Kategoriler
Oyun

Mafia 3’ten Heyecan Verici Bir Video – Mafia III Çıkış Tarihi

Mafia 3 İçin Yeni Bir Video Yayınlandı

İlk seri çıktığından beri büyük bir başarıya imza atan ve oldukça kaliteli olan Mafia oyununun 3. serisi için oyunseverler gittikçe heyecanlanmaktalar. Mafia 3 oyunu yayınlanana yeni video ile yine gündeme geldi ve Mafia oyunu hayranlarının heyecanı biraz daha arttı.

Sponsorlu Bağlantılar

Şuan için geliştirme sürecinde olan Mafia 3 oyunu, ara sıra çıkan haberler ve videolar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Birkaç gün sonra yapılacak E3 2016 oyun fuarında tanıtılması beklenen oyun yayınladığı yeni video ile dikkatleri üzerine çekti.

Mafia 3 Heyecan Verici Video

Açık Dünya Tarzı Olacak

Mafia 3 oyununun en dikkat çeken özelliği tıpkı GTA oyununda olduğu gibi açık dünya tarzında olacak. Ayrıca hikayesi, oynanış yapısı hakkında da video oyunseverlere fikir veriyor. Oyunun geliştiricisi ise Hangar 13 firması.

Mafia 3 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Mafia 3 Çıkış Tarihi

mafia 3 çıkış tarihi fragman

Oyun PC platformunun yanı sıra PlayStation 4 ve XBox One platformları içinde çıkacak. Oyunun piyasaya çıkış tarihi ise resmi olarak açıklandı ve bu tarih 7 Ekim 2016. Birkaç gün sonra gerçekleştirilecek E3 2016 oyun fuarında Mafia 3 hakkında daha fazla bilgi verilecektir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com