Kategoriler
Donanım Özel

2017 Yılının En İyi Taşınabilir Şarj Cihazları (Powerbank)

Yılın En İyi Powerbank Modelleri

Telefonunuzun şarjının gün bitmeden biteceğinden mi endişe ediyorsunuz? O zaman kendinize bir tane taşınabilir şarj cihazı yani powerbank satın alın. Böylece nerede ve ne zaman olursa anında telefonunuzu şarj edebilirsiniz. 2017 yılının sonuna yaklaşırken şuanda satın alabileceğiniz en iyi taşınabilir şarj cihazlarını yani powerbank modellerini bir araya getirdik. Eğer yüksek kapasiteli bir batarya, ince tasarım, çok sayıda bağlantı noktası veya telefonunuzu ve dizüstü bilgisayarınızı şarj edebilecek bir Powerbank (taşınabilir şarj cihazı) arıyorsanız aşağıdaki modellere bakın.

Sponsorlu Bağlantılar

Anker PowerCore 20100

Muhtemelen Anker’ı duymuşsunuzdur ve bu şirketin en iyi taşınabilir şarj cihazlarından birisi. İçinde tam 20.100mAh pil bulunuyor. Bunun anlamı şarj edilmeden önce telefonunuzu veya tabletinizi defalarca şarj edebilmeniz. Ayrıca PowerIQ veya VoltageBoost kullanıyorsa cihazlarınız için yüksek hızlı şarj ile birlikte geliyor. Qualcomm QuickCharge teknolojisini kullanamaz ancak cihazınızı hareket halindeyken bile hızlandırır.

Fiyatı: 200 TL civarı

Aukey 30000

Anker sizin için doğru değilse bir sonraki tercihimiz Aukey 30000. İki bağlantı noktası var. Böylece hem telefonunuzu hem de tabletinizi aynı anda şarj edebilirsiniz ve ayrıca ne kadar pil şarjının kaldığını gösteren bir ışık var. Blok tasarım herkes için hoş olmayabilir ancak bu taşınabilir şarj cihaz ile birkaç kez telefonunuzu ve diğer aygıtları şarj edebilirsiniz.

Fiyatı: 300 TL civarı

RAVPower Portable Charger

Bu Powerbank modelinin farklı kapasiteli olan modelleri var. Pembe, siyah ve beyaz seçeneklerine sahip. Cihazın yanındaki LED’ler aynı zamanda ne kadar şarjın kaldığını ve dahili hızlı şarj teknolojisinin de olduğunu gösterir.

Fiyatı: 250 TL civarı (22000mAh)

Anker PowerCore 10000 Powerbank

Anker PowerCore 10000 powerbank modeli bu listede belki de en taşınabilir seçenek. Arka cebinizde dahi telefonunuz için en az iki defa tam şarj etmenize izin verir. Sadece 209 gram ağırlığında ve 1.5 cm kalınlığında. Cihazlarınız için 10.000 mAh ekstra güce sahip. Ayrıca Anker’in kendi hızlı şarj teknolojisine sahip. Bu teknoloji çok uzun süre takmayacağınız anlamına geliyor. Ancak bunu kullanmak için kendi kablonuzu almalısınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Fiyatı: 100 TL civarı

Satın Alınabilecek En İyi Powerbank Modelleri

Yukarıda bahsettiğmiz taşınabilir şarj cihazları ülkemizde bulabileceğiniz modellerdir. Eğer Amazon üzerinden satın alma imkanınız varsa Poweradd Pilot Pro2, RAVPower Universal Power Bank Travel Charger, ZeroLemon ToughJuice Rugged Portable Charger, Qi-infinity Upgraded 35,000mAh Powerbank, MAXOAK 50000mAh, Poweradd Pilot 2GS, Iceworks 5000mAh Portable Charger, iMuto Ultra High Capacity portable charger modellerine de mutlaka göz atın.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com