Kategoriler
Donanım

Akıllı Telefonlar İçin Gerekli Olan Araçlar

Akıllı Telefonunuz İçin İhtiyaç Duyacağınız Aksesuarlar

Türkiye’de akıllı telefon kullanım oranı oldukça yüksek ve her geçen gün artmakta. Akıllı telefonların sahipliği tüm alanlara yayılıyor ve büyüme belirtileri göstermeye devam ediyor. Telefonun gerçekten ihtiyaç duyulan tek şey olduğu zamandayız ve bugün bu akıllı telefonlarımızın özellikleri ve işlevselliğini geliştiren bir takım alet çeşitleri var. Sahip olduğunuz telefon türü veya kullandığınız platform ne olursa olsun aşağıda bahsedeceğimiz aletler, mutlaka bulunması zorunlu araçlardır. Gerçekten ihtiyacınız olan araçlar neler? Burada akıllı telefon kullanıcılarının onlarsız yapamayacakları en iyi beş cihaza bir göz atacağız.

Sponsorlu Bağlantılar

Akıllı Telefonların İşlevselliğini Artıran Araçlar

1 – Kulaklık

İstatistiklere göre akıllı telefon kullanıcılarının %64’ü cihazlarını müzik dinlemek için kullanıyor, %54’ü ise telefonlarında video izliyor. Bunun anlamı müzik dinlerken ya da video izlerken, bunu sesi patlatırcasına yapmak doğru değil. Yüksek kaliteli bir kulaklık seti ses kalitesinden ödün vermeden gizlilik içinde tüm müzik ve videolarınızı dinlemenizi sağlayacaktır. Şimdi kulakiçi kulaklıklar biraz sert ve rahatsız edici olabilir. Ayrıca bir çift kulaklık örtüsü ile kullanmak isteyebilirsiniz. Yumuşak olanlarlar kulağınızın şeklini alacağı için ağrı yapmaz. Bu, kulaklıklı mikrofon setinin en iyi ses kalitesini verecek şekilde rahatlıkla oturabileceği anlamına gelir.

2 – Selfie Çubuğu

Daha önce bir selfie çekmişseniz yaşanan sıkıntıyı da yaşamışsınızdır. En güzel açıyı yakalamak için gereğinden fazla çaba sarfediyorsunuz. Demek ki bir selfie çubuğuna ihtiyacınız var. Bu kullanışlı küçük araçlar telefonunuzu güvenli bir şekilde içine yerleştirmenizi ve daha sonra cihazınızın kolunu kullanarak telefona ulaşabilmenizi ve arkadaşlarınızla bir selfie çekmenizi sağlıyor.

Selfie Çekmenin İpuçları – En İyi Selfie Nasıl Çekilir?

Telefonunuzdaki kamerayı kontrol etmenize izin verecek şekilde çubuğun sapında kendiliğinden bulunan tuşlar var.

3 – Telefon Kılıfı

Telefon kılıfları sadece görünüşle ilgili değil ve telefonunuzun kişiliğinizi yansıtır. Bunların çoğu iş aramak ve telefonunuzu korumak için kullanılır. Düşme, çizilme ve diğer hasarlardan koruyacak bir kılıf arayın. Çünkü bunlar yüzlerce dolarlık onarım tasarrufu yapmanıza neden olabilir.

Sponsorlu Bağlantılar

4 – Taşınabilir Şarj Aletleri (Powerbank)

Eskiden telefonlarımızı evde veya arabada şarj etmek zorunda idik. Bugün taşınabilir şarj cihazı ya da diğer bir deyişle powerbank, etrafında taşıma olanağını sunmakta. Bunlar, gerektiğinde telefonunuzu çalıştırmak şarj etmek için önceden şarj edilmiş cihazlardır. Taşınabilir şarj cihazı başına genellikle birkaç şarj telefon şarj gücü taşırlar.

Satın Alınabilecek En İyi Powerbank Modelleri

Bu da aynı anda birden fazla cihaz şarj etmek anlamına geliyor. Bu cihazlar için alışveriş yaparken hızlı ücret şarj edebilen cihazları tercih edin.

5 – USB Flash Sürücüler

Akıllı telefonlar için ihtiyaç duyabileceğiniz bir diğer araç bir USB flash sürücüdür. Bu küçücük depolama aygıtları telefonunuzdan içerik alıp bir bilgisayar, akıllı TV, başka bir moibil cihaz v.b. gibi diğer aygıtlara yüklemenizi mümkün kılar. Kendi taşınabilir sabit diskiniz gibi düşünün. Ayrıca cihazınızdaki içeriği güvenle yedeklemenize izin verir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com