Kategoriler
Oyun

Mafia 3 Yeni Fragman (E3 2016) Yayınlandı

E3 2016 İçin Mafia III Tanıtım Videosu Yayınlandı

2K Games ve Hangar 13 işbirliği ile geliştirilen Mafia 3 oyunu hiç şüphesiz en çok beklenen oyunlardan birisi. Daha önce sistem gereksinimleri açıklanan ve kısa bir videosu yayınlanan Mafia 3 için yeni bir video daha yayınladı. Üstelik uzun bir video. E3 2016 fuarı için yayınlanan bu videoda Lincoln Clay’in intikam duyguları ön plana çıkarılmakta. Oyun 7 Ekim 2016 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için satışa çıkacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Lincoln Clay İntikam Alıyor

Oyun, 1968 yılında New Bordeaux şehrinde geçiyor. Kahramanımız Clay, Vietnam’da savaş dolu yıllar geçirdi ve bu geçmişini geride bırakmak istiyor. Bunun için New Bordeaux şehrinde yani evine dönüyor.

Mafia 3’ten Heyecan Verici Bir Video

Bir Vietnam gazisi ve yetim olan Clay’in tek ailesi zenci mafyadır. Ama İtalyan mafyası Clay’in peşini bırakmıyor ve ailesi olan zenfi mafyasını katlediyor. Clay ise intikam almak için bu mafyanın peşine düşüyor.

mafia 3 e3 2016 tanıtım videosu

Mafia 3 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Oyundaki New Bordeaux şehri aslında New Orleans şehrinin kurgulanmış hali. Ayrıca oyun bir açık dünyada geçiyor. Tıpkı GTA oyunu gibi. Mafya 3 oyunu şuan için Steam üzerinde yayınlanmakta ama satışa kapalı. Eğer satışa sunulduğu zaman Steam’den oyunu satın almak için BURAYA tıklayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com