Kategoriler
Oyun

PC İçin Araba Tamir Etme Oyunu – Car Mechanic Simulator 2014

“Car Mechanic Simulator 2014” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Simülasyon olan oyunun çıkış tarihi 24 Ocak 2014. Red Dot Games tarafından geliştirilen oyunun dağıtıcılığını PlayWay üstlenmiş durumda. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC.

Sponsorlu Bağlantılar

İndirimli Oyun; 19,99 dolar olan “Car Mechanic Simulator 2014” oyunu store.steampowered.com oyun satış mağazasında %25 indirimle 14,99 dolardır.

“Car Mechanic Simulator 2014” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Pentium 4 2.4 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 256 MB (GeForce 8600 GT yada üstü) olması gerekiyor ve İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7/8.

car mechanic simulator 2014

“Car Mechanic Simulator 2014” Nedir?

Oyunda atölye sahibisiniz. Çeitli araçlara parça montaj yapyorsunuz. Dükkannza gerekirse yedek parça alyorsunuz. Müterilerinizin araçlarn sorunsuz bir ekilde teslim etmek göreviniz. Oynan ve grafik olarak standartlar karlayanda oyunda senaryo snrsz. Motor, egzoz ve süspansiyon gibi araba parçalarn uygun yerlere monte ediyorsunuz. Kariyer modunda baarl bir atölye hedefliyorsunuz. Sedan, kamyonet, limuzin, minivan, aile araçlar vb. 8 farkl modeli atölyenizde tamir ediyorsunuz. Her arabaya 100′den fazla parça monte edebilirsiniz.

“Car Mechanic Simulator 2014” Oyun Videosu

“Car Mechanic Simulator 2014” İndir Download Satın Al

“Car Mechanic Simulator 2014” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com