Kategoriler
Oyun

PC İçin Rol Yapma (RPG) Oyunu – Might & Magic X: Legacy

“Might & Magic X: Legacy” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Klasik RPG olan oyunun çıkış tarihi 23 ocak 2014. Limbic Entertainment tarafından geliştirilen oyunun dağıtıcılığını Ubisoft üstlenmiş durumda. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC.

Sponsorlu Bağlantılar

“Might & Magic X: Legacy” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Quad Core i5 2.4 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 6 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 1 GB (GeForce GTX 260 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 5 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows Vista (SP2)/7(SP1)/8, internet bağlantısı.

Might & Magic X Legacy

“Might & Magic X: Legacy” Nedir? “Might & Magic X: Legacy” Oyun Özellikleri

Might & Magic kendine has benzersiz formülü ve yeni geliştirilmiş özellikleriyle on yılın ardından geri geliyor! Sınıfının en iyi RPG’si. Might & Magic: Heroes VI’daki devasa olayların başlangıcında, Karthal’ın etrafında dönen entrika ve politik çarkların ortasında kalmış dört maceracıyı yönetiyorsunuz. Yok olmanın eşiğindeki şehir, kontrolü ele geçirmek isteyen fraksiyonlara av olmakta. Yapacaklarınız bu şehrin kaderini çizecek. Might & Magic X: Legacy klasik FPS-RPG türündeki kendine özgü tek kişilik bir tecrübedir. Grubunuzu oluşturun ve açık bir dünyada, güçlü mitik canlılarla savaştığınız ve kadim büyülü hazineler topladığınız heyecanlı bir yolculuğa çıkın.

“Might & Magic X: Legacy” Oyun Videosu

“Might & Magic X: Legacy” İndir Download Satın Al

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com