Kategoriler
Oyun

PC İçin Strateji ve Savaş Oyunu – Crusader Kings II Demo

“Crusader Kings II” Oyunu Bilgisi

Oyunun deneme versiyonunu yani demosunu indirebilirsiniz. Oyun türü olarak Strateji olan oyunun çıkış tarihi 14 Şubat 2012. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC.

Sponsorlu Bağlantılar

İndirimli Oyun; 39,99 dolar olan “Crusader Kings II” oyunu store.steampowered.com oyun satış mağazasında %50 indirimle 19,99 dolardır.

“Crusader Kings II” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Pentium 4 2.4 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM (3 GB RAM – Vista/7) ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB (GeForce 8800 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 2 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7.

crusader kings 2

“Crusader Kings II” Nedir? “Crusader Kings II” Oyun Özellikleri

Avrupa kargaşa içerisinde. Topraklar dağılmış durumda, İmparator Papalık ile çekişme içerisinde ve Kutsal Topraklar’ı özgürleştirmek için çabalayan herkesin günahlarının affedileceği duyurulmuş. Bunca hengamenin içerisinde topraklarınızı arttırmak, hainlerle savaşmak ve yüzlerce soyluyla etkileşimde bulunurken yeni yasalar atayarak Avrupa’nın görüp göreceği en büyük hanedanlık olmak için uğraşacaksınız. Crusader Kings II’de Hıristiyanlık aleminin batıdaki en güçlü hanedanlıklarından birinin kontrolünü alarak Avrupa’yı fethe çıkacak ve Kutsal Topraklar’ı özgürleştireceksiniz.

“Crusader Kings II” Oyun Videosu

“Crusader Kings II” İndir Download Satın Al

“Crusader Kings II” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com