Kategoriler
Oyun Özel

PC İçin Ücretsiz Strateji Oyunu – Dota 2

“Dota 2” Oyunu Bilgisi

Oyunu doğrudan store.steam üzerinden oynayabilirsiniz. Oyun türü olarak Strateji olan oyunun çıkış tarihi 9 Temmuz 2013. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC.

Sponsorlu Bağlantılar

“Dota 2” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 2.4 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 256 MB (GeForce 7600 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 3 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7.

Dota 2

“Dota 2” Nedir? “Dota 2” Oyun Özellikleri

Dota 2 oyunu için herhangi bir kurulum yapmanıza gerek yok. http://store.steampowered.com adresi üzerinden direk olarak oynamaya başlayabilirsiniz. Dota 2 eski dotayı oynayanların hiç yabancılık çekmeyeceği sadece grafiklerinin ve haritanın detaylarının çok daha iyi ve günümüze yakışır bir hal almış .Valve ve ilk dota modunu yaratan icefog isimli ekip ile Dota 2 yi yapmak için kolları sıvadı … Zaten Valve Team Fortress 2 ile 6,7 yıllık bir oyunu hala nasıl yep yeni tutabileceğini ders niteleğinde gösterdi bizlere .. Sık periyotlarla aynı TF2 deki gibi Dota 2 de günceleme alıyor ve aldığı güncelemeler ya yeni Karakterler yada yeni eşyalar.Bundan ötürü oyun hiç eskimiycek bir hal alıyor .

“Dota 2” Oyun Videosu

“Dota 2” Oyna

“Dota 2” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com