Kategoriler
Oyun

PC İçin Rol Yapma (RPG) Oyunu – The Elder Scrolls IV: Oblivion

“The Elder Scrolls IV: Oblivion” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Aksiyon RPG olan oyunun çıkış tarihi 24 Mart 2006. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3

Sponsorlu Bağlantılar

İndirimli Oyun; 19,99 dolar olan “The Elder Scrolls IV: Oblivion” oyunu store.steampowered.com oyun satış mağazasında %50 indirimle 9,99 dolardır.

“The Elder Scrolls IV: Oblivion” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Pentium 4 3 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 1 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 128MB (GeForce 6600 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 5 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows 2000/XP.

The Elder Scrolls IV Oblivion

“The Elder Scrolls IV: Oblivion” Oyun Özellikleri

The Elder Scrolls IV: Oblivion, yaşayabileceğiniz en büyük rol yapma oyunu deneyimlerinden birisi. Zamanının ötesinde grafikler ve serbest oynanış stiliyle akıl almaz büyüklükte bir dünyayı birleştiren oyun, üzerinden yıllar bile geçse unutulmayacak tatlar bırakıyor. Çıktığı sene içinde Yılın Oyunu ödüllerini silip süpüren Elder Scrolls IV Oblivion, özel sürümüyle karşınızda! Game of the Year versiyonunda, sonradan çıkan Knights of the Nine ve Shivering Isles ek görev paketleri de dahil.

“The Elder Scrolls IV: Oblivion” Oyun Videosu

“The Elder Scrolls IV: Oblivion” İndir Download Satın Al

“The Elder Scrolls IV: Oblivion” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com