Kategoriler
İnternet

PC Oyuncuları Emmanuel Macron’u Suikastten Kurtardılar

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’u Suikasti PC Oyuncuları Engelledi

Kısa bir süre önce Paris polisi, Fransa’nın cumhurbaşkanı olan Emmanuel Macron’a suikast düzenlemek isteyen 23 yaşındaki genci yakaladı ama bu suikast girişiminin ilginç kılan farklı bir durum var. O da bu planı, adı söylenmeyen bilgisayar oyunları forumunun kullanıcılarının ifşa etmesi. Yani suikastı yapmak isteyen genç, bu forum sitesinde diğer kullanıcılara Kalaşnikof benzer silahı nereden bulabileceğini sordu.

Sponsorlu Bağlantılar

Forum kullanıcıları derhal birimlere haber verdiler. Verilen bilgiye göre terörist, Fransa Cumhurbaşkanını Bastille zaferi gününde (14 Temmuz) suikast düzenlemeyi planlamış. Teröristin hapsi sırasında, kolluk temsilcilerini soğuk silahla tehdit etti. Tutuklanmış Fransız şahsın internet tarayıcısının incelenmesi sırasında, Emmanuel Macron’un bulunduğu yeri bulmaya çalıştı ortaya çıktı.

Müslümanlarda Hedefte Vardı

Terörist itirafında, Fransa cumhurbaşkanına suikast yapacağı sırada kendisinin siyasi beyanatını verecekti ve devamında ayrıca Müslümanları, Yahudileri, zencileri ve azınlık temsilcilerini katledeceğini de belirtti.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com