Kategoriler
Yazılım

Sabit Disk Bölme Programı – AOMEI Partition Assistant Standard İndir

Sabit Disk Ayırma, Parçalama, Bölme Programı

AOMEI Partition Assistant Standard bilgisayarınıza indirerek sabit disklerinizi kolay bir şekilde yönetebilirsiniz. AOMEI Partition Assistant Standard programını kullanarak sabit disk bölümlerinizi yeniden boyutlandırabilir ya da taşıyabilir, genişletebilir veya daraltabilir, yaratabilir, silebilir, formatlayabilir, gizleyebilir, kopyalayabilir, klonlayabilir, sabit disk silebilir, bölümleri silebilir, disk yüzey testleri yapabilir, veri kaybetmeden tekrar bölümleme işlemi yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

AOMEI Partition Assistant Standard programının basit ve anlaşılır arayüzü ile kullanımı oldukça kolaydır ve hiç zorlanmadan üstesinden gelebilirsiniz. Programın içerisinde Genişletilmiş Bölümleme Sihirbazı, Disk Kopyalama Sihirbazı ve Bölüm Kopyalama Sihirbazı gibi araçların entegre edilmesi yazılımı daha cazip hale getirmiştir.

Sabit Disk Bölme Programı - AOMEI Partition Assistant Standard İndir

AOMEI Partition Assistant Standard programını ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. AOMEI Partition Assistant Standard programının Türkçe dil desteği bulunmaktadır. Win8/Win7/Vista/WinXP gibi Windows işletim sistemli cihazlar da kullanabilirsiniz. AOMEI Partition Assistant Standard programının üretici şirketi Aomei Technology Co., Ltd. isimli bir şirkettir ve programın dosya boyutu 9.57 MB’dır.

İndirme Linki: AOMEI Partition Assistant Standard İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com