Kategoriler
Yazılım

Dosya Sıkıştırma ve Dosya Boyut Küçültme Programı – WinRAR İndir

Dosyaları Açma ve Sıkıştırma Programı

WinRAR programı her bilgisayar da olması gereken bir programlardan bir tanesidir. Dosyaları sıkıştırmak ve sıkıştırılan dosyaları açmak için WinRAR programını kullanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

WinRAR programını bilgisayarınıza indirerek RAR, ZIP, 7-Zip, ISO, CAB, ARJ, LZH, TAR, ACE, Gzip, UUE, BZIP2 formatında ki bütün dosyaları sıkıştırabilir ya da bu formatlar ile sıkıştırılmış tüm dosyaları açabilirsiniz. WinRAR programının faydaları yönleri saymakla bitmez. Başta İnternet üzerinden dosya paylaşımı yapan kullanıcılar daha fazla dosya boyutu upload etmemek için WinRAR programını kullanırlar. Onlarca hatta yüzlerce dosyayı sabit diskte fazla yer kaplamaması için WinRAR programı ile sıkıştırabilirsiniz. Video ya da ses dosyalarınızı sıkıştırırken WinRAR programının gelişmiş algoritması sayesinde bu dosyaların kalitesinde hiç bir şekilde azalma gözlenmez. Sıkıştırılan dosyaları olduğu gibi tekrar açabilirsiniz.

WinRAR programı sizlerin kişisel bilgilerinize de oldukça değer veriyor. Kimsenin görmesini istemediğiniz ve size özel olan verileri isterseniz şifreleme özelliği sayesinde şifreleyebilirsiniz. Böylelikle izniniz dışında dosyaları açmak isteyenler olursa ayarladığınız şifre ile karşı karşıya kalacaktır. WinRAR bilgisayarınızın güvenliğini de düşünüyor. Sıkıştırılan dosyaları açmadan önce dilerseniz virüs taramasından geçirebilirsiniz. Böylece bilgisayarınız olası güvenlik tehditleri tarafından korunmuş olur.

Dosya Sıkıştırma ve Dosya Boyut Küçültme Programı - WinRAR İndir

WinRAR programının deneme sürümünü ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Ancak belli sürenin ardından programı satın almanız gerekecektir. WinRAR programının Türkçe dil desteği bulunmaktadır. Win8, Win7, Vista, WinXP, Win10, Win8.1 gibi Windows işletim sistemli cihazlar da kullanabilirsiniz. WinRAR programının üretici şirketi RarSoft isimli bir şirkettir ve programın dosya boyutu 1.76 MB’dır.

İndirme Linki: WinRAR İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com