Kategoriler
Ne & Nasıl

Sony Xperia SP Format Atma

Sony Xperia SP Nasıl Format Atılır?

Bazı nedenlerden dolayı Sony Xperia SP model telefonunuza format atmak isteyebilirsiniz. Ama format atmanın iki yolu var. Bunlardan birisi menü üzerinden fabrika ayarlarına döndürerek format atmak diğeri ise yazılım yüklemesi ile format atmak. Bu özelliği ile bu akıllı telefon iPhone modellerine benzemekte.

Sponsorlu Bağlantılar

Sony Xperia SP Telefona Format Atmadan Önce

ÇOK ÖNEMLİ: Her formattan önce yapmanız gerekenler;

1) Verilerinizi yedekleyin.

2) Şarjınız en az %25 – %30 civarında olsun

3) Format işlemi sırasında asla müdahale etmeyin.

Sony Xperia SP Menüden Format Atma

Sony Xperia SP Format Atma nasıl yapılır

Sony Xperia SP Fabrika Ayarlarına Döndürme

Menü üzerinden format atmak için öncelikle “Ayarlar > Kişisel > Yedekle ve sıfırla > Kişisel veriler > Fabrika verilerini sıfırla > Telefonu sıfırla (Bu ekranda “Dahili depolamayı sil” kutucuğunu işaretlerseniz telefonunuzdaki müzik ve resim gibi verileriniz de silinecektir) > Her şeyi sil” yolunu izleyin.

Böylece telefonunuz sıfırlama işlemine başlayacaktır. Sıfırlama işlemi yani format işlemi süresince telefona hiçbir şekilde müdahale yapmayın. Aksi taktirde Sony Xperia SP telefonunuz bir daha açılmayabilir.

Sony Xperia SP Özellikleri ve Fiyatı

Sony Xperia SP Yazılım Yükleyerek Format Atma

Bunun format türü için farklı ve uzun bir işlem gereklidir ve bu işlem Sony modelleri ile ortaktır. Bunun ile ilgili Sony Xperia Modelleri için yazılımdan format atma yazımızı okuyun. Sony Xperia Modelleri İçin Format Atma ve Yazılım Güncelleme başlıklı yazımızı okumak için TIKLAYIN.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com