Kategoriler
Ne & Nasıl

Windows 10 Tema Yükleme, Değiştirme ve Silme

Windows 10 Tema İndirme/Yükleme

Windows 10 işletim sistemine sahip iseniz ve masaüstüne zevkinize uyugun temalar arıyorsanız çok uzaklara gitmeyin. Çünkü Windows bu hizmeti kendisi veriyor. Bunun için masaüstünde boş bir yerde fare ile sağ tıklayın ve “Kişiselleştir” yazısına tıklayın. Sonra sol menüdeki seçeneklerden “Temalar” bölümüne tıklayın. Karşınıza çıkan pencerede “Tema Ayarları” bölümüne tıklayın. Böylece karşınıza yeni bir pencere çıkacaktır. Bu penceredeki “Daha fazla çevrimiçi tema al” yazısına tıklayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Sol taraftaki menü kategorileri göstermekte. Buradan kendinize göre tema yada temaları indirebilirsiniz. Tema yada temaları indirdikten sonra aktif etmek için indirdiğiniz temayı bilgisayarınızdan açın yada sağ tıklayıp “Aç” yazısına tıklayın. Aktif ettikten sonra bilgisayarınıza indirdiğiniz temayı silebilirsiniz.

Windows 10 Tema Değiştirme

Eğer kullandığınız temadan sıkılır ve değiştirmek isteseniz bunun için masaüstünde boş bir yerde fare ile sağ tıklayın ve “Kişiselleştir” yazısına tıklayın. Sonra sol menüdeki seçeneklerden “Temalar” bölümüne tıklayın. Karşınıza çıkan pencerede “Tema Ayarları” bölümüne tıklayın. Böylece karşınıza yeni bir pencere çıkacaktır. Bu penceredeki yüklü olan temalardan herhangi bir tanesini tıklayarak Windows 10 temanızı değiştirebilirsiniz.

Windows 10 Tema Silme

Eğer bilgisayarınıza çok sayıda tema yüklediyseniz ve bunları silmek isterseniz bu mümkün. Bunun için masaüstünde boş bir yerde fare ile sağ tıklayın ve “Kişiselleştir” yazısına tıklayın. Sonra sol menüdeki seçeneklerden “Temalar” bölümüne tıklayın. Karşınıza çıkan pencerede “Tema Ayarları” bölümüne tıklayın. Böylece karşınıza yeni bir pencere çıkacaktır. Bu penceredeki yüklü olan temaları göreceksiniz.

Bu pencereden silmek istediğiniz temanın üzerine sağ tıklayın ve “Temayı sil” yazısına tıklayın. Yalnız şunu unutamyın; yüklü olan temayı silemezsiniz. Eğer yüklü olan temayı silmek isterseniz öncelikle başka bir temayı aktif edin sonra temaya satğ tıklayıp sile tıklayın.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com