Kategoriler
Soru Cevap

Windows 10 Yükledikten Sonra Nasıl Geri Dönebilirim?

Sizin sorunuz:

Sponsorlu Bağlantılar

[question] windows 10 nu yükledikten sonra yandex programı yüklenmiş ve bilgisayarım deyişti aradığım sık kullananları ve bazı dosyalarım yok nasıl kaldırabilirim tüm sifrelerimi bildiğim halde yanlış olduğunu gösteriyor. teşekkürler saygılarımla. Not: msn ye açamıyorum. [/question]

Bizim cevabımız:

Merhaba,

Öncelikle şunu belirteyim, eğer Windows 10’u yükselterek kurduysanız Windows 10 asla kendiliğinden program kurmaz. Yandex’i siz önceden kurmuş olabilirsiniz. Şifreleriniz hakkında birşey söyleyemeyeceğim çünkü Windows 10’un şifreleriniz ile ilgisi yok.

windows 10dan eski windowsa dönme

Diğer bir konu dosyalarınızın değişmiş olması. Windows 10’u kurduğunuz için sık kullanılanlar bölümünün temizlenmesi olabilir ama dosyalarınız asla kaybolmaz, silinmez. MSN programı eğer açılmıyorsa açılmaması normal. Çünkü Windows 10 işletim sistemini kurduktan sonra artık kullandığınız MSN programının Windows 10 uyumlu olan sürümünü kurmanız gerekir.

Tüm bunları geri getirmek istiyorsanız bu mümkün. 30 gün içinde eski Windows 10 işletim sisteminize geri dönebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki yazımızı okuyun.

Windows 10’dan Eski Windows’a Nasıl Dönülür?

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com