Kategoriler
Ne & Nasıl Özel

Windows 10 Açılmıyor – Windows 10 Güvenli Modda Açma

Windows 10 Kurarken Yarıda Kaldı ve Açılmıyor

Bazı Windows kullanıcıları Windows 10 kurarken kurma işlemi yarıda kalmakta ve bilgisayarları bu nedenle açılmamakta. Eğer sizinde başınıza böyle bir şey geldiyse bu soruna çözüm olarak şunun yapın. Öncelikle Windows 10 dosyalarının yüklü olduğu USB’nizi bilgisayarınıza takın. Yani Windows 10 kurarken oluşturduğunuz USB’yi bilgisayarınıza takın.

Sponsorlu Bağlantılar

Bilgisayarı USB İle Başlatın

Daha sonra bilgisayarınızı USB ile açılacak şekilde BIOS’tan ayarlayın ve bilgisayarınızı USB ile açılışını sağlayın. Bilgisayarınız açıldığında Windows 10 yüklemeye başlayacaktır. Karşınıza çıkan ilk ekranda dil, saat ve klavye seçenekleri seçip “İleri” butonuna tıklayın. Daha sonra karşınıza “Windows Yükle” sayfası çıkacak. Siz bu sayfada “Windows Yükle” butonuna tıklamayın. Sayfanın sol altında “Bilgisayarınızı onarın” seçeneğini tıklayın.

windows 10 güvenli modda açma-1

windows 10 güvenli modda açma-2

Sonrasında karşınıza çıkan ekranda “Devam” seçeneğini seçerseniz onarmadan çıkıp Windows 10 yüklemeye geçecektir. Ama “Sorun Gider” seçeneğini seçerseniz sizi başka bir sayfaya yönlendirecektir.

windows 10 güvenli modda açma-3

“Sorun Gider” seçeneğini seçerseniz karşınıza birçok yine iki seçenek çıkacaktır. Bunlar “Bu bilgisayarı sıfırla”, diğeri ise “Gelişmiş seçenekler”. “Bu bilgisayarı sıfırla” seçeneğini seçerseniz zaten sistemi kurulum yaparken Windows yarıda kaldığı için bu seçneği seçerek bilgisayarınız baştan kurabilir ve temizleyebilirsiniz.

windows 10 güvenli modda açma-4

Eğer “Gelişmiş seçenekler” seçeneğini seçerseniz karşınıza;

  • Sistem Geri Yükleme
  • Komut İstemi
  • Sistem Görüntüsü Kurtarma
  • Başlangıç Onarma
  • Önceki Sürüme Geri Dön

windows 10 güvenli modda açma-5

Yukarıdaki seçeneklerden size uygun olanı seçip işleme devam edin.

 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com