Kategoriler
İnceleme

3D Bowling (Android) İnceleme

Nedir? Ne İşe Yarar?

Oyunun adında da anlaşılacağı üzere bovling oyunudur ve 3 boyutludur.Arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli vakit geçirebileceğiniz çok güzel oyunlardan birisidir.

Sponsorlu Bağlantılar

3D Bowling

3D Bowling Nasıl Oynanır?

Öncelikle oyunu ücretsiz olarak buradan indiriniz

Daha sonra oyunu başlatınız.Oyun ilk açıldığında 6 farklı renkte top ekranda görülecektir. Buradan istediğiniz topu seçiyorsunuz.Daha sonra alt bölümde bulunan “Play Now” seçeneğine tıklayarak oyuna başlıyorsunuz. Yine alt seçenekler arasında “Settings” kısmında oyunun ses ayarlarını yapabiliyorsunuz. “Statistics” seçeneğinden oyun istatistiklerini görebiliyorsunuz. “Leader Board” seçeneğinden ise online skorları ve kendi profilinizi görüntüleyebiliyorsunuz.

3D Bowling 1

Oyuna başlayalım şimdi.”Play Now” dediğiniz vakit size “One Player” ve “Two Player” seçenekleri sorulacaktır. Yani oyunu tek kişilik mi yoksa iki kişilik mi oynamak istediğiniz sorulacak.Ben tek kişiliği seçerek açtım oyunu.

3D Bowling 2

Oyunu açınca karşınıza 10 atışlı bir seçenek gelecektir. Yani 10 defa toplar dizilecek.ve her defasında 2 atış hakkınız var. Tek atışta bütün kukaları devirirseniz Strake yapmış olursunuz. Oyunu oynarken karşınıza 2 farklı terim çıkacaktır. Bunlar Spare ve Strake terimleridir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com