Kategoriler
İnceleme Özel

Akıllı Yüzük İle Farklı Bir Boyuta Geçilecek

Artık Yüzüklerimiz de Akıllı Olacak

Akıllı telefon, akıllı tablet, akıllı saat, akıllı televizyon derken şimdi de akıllı yüzükler yolda. Hem tanınmış hemde tanınmayan firmalar tarafından geliştirilen akıllı yüzükler, sosyalliği biraz daha artıracağa benziyor. Hem android işletim sistemli cihazlarla uyumlu hemde ios işletim sistemli cihazlar ile uyumlu olacak. Ayrıca Bluetooth 4.0 bağlantı özelliği de mevcut.

Sponsorlu Bağlantılar

akıllı yüzük

Giyilebilir teknoloji konusunda sadece bilinen teknoloji firmaları değil, farklı firmalar ve takımlar da projeler geliştiriyor. Bu projelerden bir tanesi ise akıllı yüzük. Smarty Ring projesi, Kickstarter benzeri bir site olan Indiegogo yer alıyor. Yüzük telefonu kontrol etmek açısından ise oldukça yararlı gözüküyor.Android ve iPhone uyumlu. Potansiyel hırsızlığı durdurabilir. Yüzüğün üstünde LED ekran yer alıyor.

Kısa mesaj, gelen çağrı, e-posta bildirimleri, gerçek zamanlı olarak Facebook ve Twitter bildirimlerinde kullanıcıyı uyarıyor. Üretim malzemesi ise cerrahi paslanmaz çelik. Şık görüntüsü olan yüzüğün Indiegogo hedefi 40 bin dolar. 3 güne yakın süresi kalan proje şimdiye kadar 10 bin dolar toplamış durumda. Smarty Ring’in yayınlanan videosu da ilgi çekici.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com