Kategoriler
Mobil

Altın ve Elmas İle Kaplı 1 Milyon Dolarlık iPhone 5

 

Sponsorlu Bağlantılar

Piyasaya çıktığı günden bu yana iPhone 5 için birçok şey konuşuldu ve birçok özelliği tartışıldı. Ama bu kez farklı ve hayret uyandırıcı bir durum söz konusu. iPhone 5 akıllı telefonun fiyatını herkes aşağı yukarı bilir. Hiç olmazsa 2.000 TL civarındadır. Ama sakın bu fiyata pahalı demeyin. Eğer pahalı derseniz o zaman altın ve elmas ile kaplı iPhone 5 görmediniz demektir.

Dünyanın En Pahalı Akıllı Telefonu

İngiltere’de üretilen, altın ve elmaslarla bezenmiş bir iPhone 5, inanılması güç bir rakama satılıyor. The Alchemist London tarafından el yapımı olarak üretilen cihaz 1 milyon dolarlık fiyatıyla bir dudak uçuklatıyor. Altın ve elmas kaplı iPhone 5, servet değerindeki bu fiyatın karşılığını da veriyor.

Altın ve Elmas Kaplanmış iPhone 5-3

Cihazın çerçevesi, arkası ve home tuşu 24 ayar altınla kaplanmış durumda. Altının şıklığına eşlik eden 1600’ün üzerinde elmas, iPhone 5’in her noktasına dağıtılmış durumda ve göz kamaştırıyor. Üretimi 5 ay süren ve sadece 2 adet üretilen iPhone’lar 9-12 Mart tarihleri arasında Riyad’da gerçekleşecek lüks ürün sergisi “Best of Britain Luxury Exhibition”da görücüye çıkacak. Geçtiğimiz yıl Nisan ayında ortaya çıkan 15 milyon dolarlık iPhone 5’ten sonra oldukça ucuz olan bu modelin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Altın ve Elmas Kaplanmış iPhone 5-4 Altın ve Elmas Kaplanmış iPhone 5-3 Altın ve Elmas Kaplanmış iPhone 5-2 Altın ve Elmas Kaplanmış iPhone 5-1

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com