Kategoriler
Android Özel

Android Akıllı Telefonu veya Tableti Fabrika Ayarlarına Döndürdüğünde

Sizin sorunuz:
Verileri silip fabrika ayarlarına dönünce telefona indirilen ya da kayıtlı olan şeyler gider mi?
Bizim cevabımız:

Sponsorlu Bağlantılar

Eğer Android işletim sistemli bir cihaz kullanıyorsanız ve bu cihazınızı fabrika ayarlarına döndürmek istiyorsanız cihazınızdaki nelerin değişip değişmediğini ve nelerin silinip nelerin silinmeyeceğini bilmeniz gerekir. Öncelikle Android cihazınızı fabrika ayarlarına döndürmek için oluşması gereken şartlardan bahsedelim;

  1. Android cihazınız yavaşladıysa
  2. Arama ekranında normalden fazla beklemek zorunda kalıyorsanız
  3. Android cihazınızda bulunan uygulamaların açılıp kapanmaları yavaşladıysa

Fabrika Ayarlarına Döndürdükten Sonra Silinecekler;

  • Google hesabınız ile ilgili bilgileriniz silinecektir.
  • Sistem ve uygulama verileriniz ve ayarlarınız silinecektir.
  • İndirdiğiniz bütün uygulama ve oyunlar silinecektir.
  • Dahili depolama alanı (resimleriniz, fotoğraflarınız, müzikleriniz v.b.) kutucuğu çıkarsa ve işaretlerseniz bu alanda bulunan herşey silinecektir. Eğer böyle bir kutucuk çıkmazsa bu durumda silinecektir.

Adroid Fabrika Ayarlarına Döndürme

Önemli; Akıllı Telefonunuzun yada tabletinizin hafızasında bulunan rehberinizdeki numaralar, resimler, dosyalar v.b. gibi herşey silinir. Mutlaka yedeğini alın.

Android cihazınızı fabrika ayarlarına döndürdüğünüzde sadece telefon hafızasındaki veriler ve bilgiler silinir. Eğer harici bir hafıza kartınız (SD Kart) varsa bu kartınızdaki hiç bir şey silinmez. Ayrıca

Eğer dosyalarınızı silmeden Andoid cihazınızı (telefonunuzu veya tabletinizi) fabrika ayarlarına döndürmek istiyorsanız bunu yapmak mümkün ancak bu şekilde yapılan fabrika ayarları sıfırlama işlemi sonucunda Android işletim sistemli sistemli akıllı telefonda veya tablette mevcut yavaşlama sorunu giderilmez. Bu şekilde fabrika ayarlarına döndürme işlemi sadece Android akıllı telefonunuzun veya tabletinizin ayarlarını ilk haline döndürür.

Bütün bu açıklamalardan sonra eğer Android akıllı telefon veya tabletinizi fabrika ayarlarına döndürmek istiyorsanız bu işlemi iki şekilde yapabilirsiniz. Bunlar;

Sponsorlu Bağlantılar

1 – “Menü / Ayarlar / Gizlilik / Fabrika Verilerine Sıfırla” yolu ile

2 – Akıllı telefon ekranında *#*#7780#*#* tuşlarına basarak

Önemli; Eğer akıllı telefon veya tabletinizde önemli dosya veya bilgiler varsa bunların yedeğini almanız tavsiye edilir.

Sponsorlu Bağlantılar

“Android Akıllı Telefonu veya Tableti Fabrika Ayarlarına Döndürdüğünde” için 109 yanıt

telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayabiliyorsanız onu yapın. Yapamıyorsanız telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan silmeyi deneyin.

telefonunuzdaki resimleri, videoları, müzikleri ve diğer verilerinizi yedekleyin, rehberdeki bütün numaraları SIM kartınıza kopyalayın yada taşıyın. Ondan sonra Sim kartınızı çıkartıp Sim kartsız bir şekilde telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz.

O uygulamalardan iki tanesini denedim ama resimlerimden sadece whatsapp tarafindan gonderdiklerim ve bana gonderilenleri kurtarıyo. daha farklı bir yöntem var mıdır acaba

Telefonumu fabrika ayarlarına dondursem . Hattimla ilgili sıkıntı yasarmiyim

Merhaba benim telefonum yere düştü ekranı kırıldı ve ekran karardı ama çalışıyor. Telefonu Satıcam iPhone 5 telefon .Whatsap konuşmalarım ve fotoğraf larımı Nasıl silebilirim .

Telefonlar için silinen resimleri kurtarma uygulamaları var. Onlardan birisini kurup geri getirmeye çalışın. Ben daha önce hiç kullanmadığım için kesin bir tavsiyede bulunamayacağım. Ama indireceğiniz uygulamanın Google Play yorumlarını mutlaka okuyun.

Ben telefonumi fabrika ayarlarına döndürdüm resimleri yedeklemiştim ama yedeklememis sanırım resimlerimin hepsi silindi nasıl geri dondurebilirim bildiginiz bir yontem var mi arkadaslar

Eğer hafıza kartı varsa çıkarmanızı tavsiye ederim. Ayrıca Sim kartınızı çıkararak da fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz.

fabrika ayarları cihazla alakalıdır. Yani cihazdaki herşeyi ilk güne geri döndürür ve dolayısıyla telefonda ne var ne yok siler. Eğer hafıza kartı varsa çıkarmanızı tavsiye ederim. Ayrıca Sim kartınızı çıkararak da fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz.

Format attıktan sonra Gmail adresinizi ve şifrenizi tekrar giriyorsunuz. Gmail adresinizi girdikten sonra Google Play hesabınız karşınıza olduğu gibi çıkacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com