Kategoriler
Android

Android İçin En İyi Video Oynatma Uygulamaları

Android Telefon ve Tabletler İçin Video Uygulamaları

Android işletim sistemli akıllı telefonlar ve tabletler için Google Play’de birçok video uygulaması mevcut. Ayrıca Android cihazınızın kendisinin de video oynatma özelliği bulunmakta. Ama kaliteli, daha fazla format destekleyen gibi nedenlerden dolayı ekstradan bir video oynatma uygulamasına ihtiyaç duyabilirsiniz.  Peki mağazada isteklerinize cevap verecek uygulamayı nasıl anlayacaksınız? Cevabı yazımızın devamında.

Sponsorlu Bağlantılar

Android İçin En İyi Video Uygulamaları

1 – VLC for Android

Bilgisayarlarımızda kullandığımız VLC programı artık Android cihazınızda. PC platformu için popüler olan ve neredeyse bütün video formatlarını destekleyen VLC ile videolarınızı sorunsuz izleyin.

Android En İyi Video Oynatma Uygulamaları-VLC for Android

Android İçin VLC İndir

2 – MX Player

Google Play Store’da kullanabileceğiniz en iyi video uygulamalarından birisi de MX Player uygulaması. Ücretsiz olan bu uygulama bütün isteklerinize cevap verecek türden. Android cihazınız için bir video uygulaması arıyorsanız bu uygulamayı mutlaka deneyin.

Android En İyi Video Oynatma Uygulamaları-MX Player

Android İçin MX Player İndir

3 – Video Player for Android

Ücretsiz olarak Android cihazınıza indirebileceğiniz bu uygulama popüler bütün video formatlarını desteklemekte. Küçük boyutu ile yavaş telefonlarda dahi kullanılabilir.

Android En İyi Video Oynatma Uygulamaları-Video Player for Android

Android İçin Video Player for Android İndir

4 – A8 Video Player

Küçük boyutu ve ücretsiz olması sebebiyle denemeniz gereken bir video uygulaması da A8 Video Player uygulaması. Çok fazla kaliteli bir video uygulaması aramıyorsanız bu uygulamayı deneyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Android En İyi Video Oynatma Uygulamaları-A8 Video Player

5 – Video Player Ultimate

Ücretsiz ve küçük boyutlu olan bu uygulama gerek alt yazı desteği olsun gerekse birçok video formatı desteği olsun kaliteli ve kullanması kolay bir uygulama. Oldukça kaliteli bir video oynatma uygulaması olan bu uygulama da denenmesi gereken bir uygulama.

Android En İyi Video Oynatma Uygulamaları-Video Player Ultimate

Android İçin Video Player Ultimate İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com