Kategoriler
Android Özel

Android İçin Fifa Futbol Oyunu – FIFA 14

Türkçe Fifa Futbol Oyunu

Futbol oyunları denince akla gelen ilk oyunlardan birisi olan FIFA oyununun 2014 sürümü FIFA 14 oyunu artık Android işletim sistemli akıllı telefonlarda ve tabletlerde. Özellikle akıllı telefon ve tabletler çıktığından beri mobil alanında hızlı ilerleyen oyun sektörü Android akıllı telefon ve tablet sahiplerini oldukça memnun etmekte. Birçok bilgisayar oyunu gibi Fifa oyunu da artık Android cihazımızda ve her an oynamaya hazır.

Sponsorlu Bağlantılar

Bilgisayar Oyunu Fifa Artık Android’de

Dünya üzerinde bulunan gerçek liglerin gerçek takımları ve gerçek oyuncuları ile Android işletim sistemli cihazlarınızda oynayabileceğiniz efsanevi bir oyun. İsimlerini bile duymadığımız 33 ligdeki 600’ün üzerinde takım ve bu takımlarda top koşturan 16.000’in üzerinde futbolcu Android akıllı telefon ve tabletlerinizde sizi bekliyor. Takımınızı kurun, transferlerinizi yapıp antrenmanlarda futbolcularınızı çalıştırın ve sahaya çıkıp destanlar yazın. Her sürümünde kendini biraz daha geliştiren FIFA oyununun bu sürümünde grafiklerden oyunculara her şey çok daha gerçekçi.

FIFA 14 mobil

Android işletim sistemli cihazlar için geliştirilmiş FIFA 14 yani Fifa 2014 futbol oyununu oynarken dokunmatik özelliklerini keşfettikçe oyundan daha da zevk alacaksınız.

Android İçin FIFA 14 İndir (Oyun mağazadan kaldırıldığı için benzer oyunların bulunduğu sayfaya yönlendirileceksiniz.)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com