Kategoriler
Android Özel

Android İçin Kaptan Amerika Oyunu

Kaptan Amerika Cebinize Geliyor

Bir zamanların çizgi roman kahramanı “Kaptan Amerika” vizyona çıkmasından sonra şimdi de Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerimiz de. Ünlü oyun yapımcısı Gameloft ile ünlü film yapımcısı Marvel’in ortaklığı ile Android cihazlar için geliştirilen Captain America: The Winter Soldier isimli bu oyunda aksiyona duyacaksınız.

Çizgi Roman ve Filmdeki Aksiyon Devam Ediyor

Gameloft ve Marvel Android işletim sistemli cihazlar için Captain America: The Winter Soldier isimli oyunu duyurdu. Yapım, Borderlands ve Crackdown tarzı grafiklere sahip.

Sponsorlu Bağlantılar

kaptan amerika

Oyunla ilgili tüm detaylar belli olmasa da, belirtilenlere göre Marvel’ın ünlü kötü karakterleri yapımdaki yerini alıyor. Kaptan Amerika filminden esinlenerek hazırlanmış bu oyunda çoklu oyuncu modu da bulunuyor. Android cihazınızda takım bazlı oynayabileceğiniz oyunun F2P tarzında olabileceği tahmin ediliyor. Ama bu durum şimdilik belirgin değil.

kaptan amerika-2

Gameloft’un uzun zamandır Marvel ile ortaklığı var. Şu zamana kadar birçok farklı Marvel oyunu Gameloft’un elinden çıkmıştı. Captain America: The Winter Soldier, Android için mart sonunda oyuncularla buluşacak. Oyunun tanıtım videosu aşağıda;

Captain America: The Winter Soldier Oyun Videosu

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com