Kategoriler
Android

Android İçin Yeni Nesil Yazma Yöntemi – SwiftKey

Yazma Alışkanlıklarınız Değişecek

Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletler için geliştirilmiş olan SwiftKey uygulaması ile yazma alışkanlıklarınız tamamen değişecek. Aynı sürede çok daha fazla yazı yazabileceğiniz uygulamada özelleştirebileceğiniz birçok alan var. Klavye şekliniz ve klavye renginiz gibi. 2010 yılında çıkan ve ücretli olan SwiftKey uygulaması artık ücretsiz. Bundan sonra yeni nesil yazma yöntemi olarak nitelendirebileceğimiz bu yazma şeklini aşağıdaki videoyu izleyince daha iyi anlayacak ve mutlaka denemek isteyeceksiniz.

SwiftKey uygulaması ücretsiz olurken, sunulan farklı temalar ücretli olarak satılmaya devam edecek. Ancak bugüne kadar SwiftKey için ücret ödemiş olan kullanıcılar (yani mevcut Android kullanıcılarının neredeyse tamamı), 4,99 dolar değerindeki 10 temalık pakete ücretsiz sahip olabilecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Android İçin SwiftKey Klavye Uygulaması

SwiftKey Video

iOS Cihazlar İçinde Gelebilir

Apple’ın WWDC etkinliğinde yaptığı en önemli duyurulardan biri olan, iOS 8’de temel özelliklerin 3. parti geliştiricilere açılıyor olmasıyla birlikte gözler SwiftKey’e dönmüştü. Geliştirici firma kullanıcılarının beklentisini boşa çıkarmadı ve iOS 8 için cihaz genelinde kullanılabilecek bir SwiftKey sürümü hazırlanacağını açıkladı.

Android İçin SwiftKey Uygulaması İndir Download

 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com