Kategoriler
Teknoloji

Android İşletim Sistemli Fotoğraf Makinesi – Nikon CoolPix S810c

Nikon’dan Android’li Fotoğraf Makinesi

Nikon, CoolPix S810c isimli fotoğraf makinesi geliştirdi. Bu fotoğraf makinesinin en dikkat çekici özelliği Android işletim sistemine sahip olması. Diğer bir özelliği de Android uygulama ve oyun mağazası olan Google Play’den uygulama indirebiliyorsunuz.

Yüksek Özellikli Fotoğraf Makinesi

Cihazla özellikle Instagram fenomenleri, sosyal medya severler ve fotoğraf çekmekten hoşlanan ama bununla birlikte ara sıra mola verip oyun oynamak isteyenler hedefleniyor. Şirketin Android’li ilk kompakt fotoğraf makinesi CoolPix S800c’nin güncellenen versiyonunda daha da büyük dokunmatik ekran, daha ince tasarım ve geliştirilmiş zoom faktörü dikkat çekiyor. Android 4.4.2 ile gelen CoolPix S810c, 3,7 inç LCD dokunmatik ekran, 16 magapiksel çözünürlükte fotoğraf çekimi, 12x optik zoom, Wi-Fi, elektronik görüntü sabitleme, GPS, 1.1 GB dahili hafızası ile birlikte microSD kart desteği özellikleri dikkat çekiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Nikon CoolPix S810c fotoğraf makinesi

Cihazda görüntüleri projekte edebilme ve 3,3mm kulaklık girişi gibi ilgi çekici özellikler de bulunuyor. Nikon’un CoolPix S810c modeli, Amerika Birleşik Devletleri için Mayıs ayı itibarıyla 349.95 dolardan satışa sunulacak. Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com