Kategoriler
Android iOS

Android ve iOS İçin En İyi İngilizce Öğrenme Uygulamaları

İngilizce Bir Gereklilik Oldu

Günümüzde artık İngilizce ülkemiz dahil dünyanın neredeyse her yerinde konuşulan bir dil oldu. Yani dünyanın ortak dili diyebiliriz. Ayrıca özellikle ülkemizde özel sektörde aranan ilk şartlardan birisi de yine İngilizce bilmek. Dolayısıyla hayatın bir gerekliliği haline gelen İngilizceyi öğrenmek teknoloji ile birlikte biraz daha kolaylaştı. Bunlardan birisi de akıllı telefon ve tabletler için geliştirilen İngilizce öğrenme uygulamaları.

Sponsorlu Bağlantılar

Özellikle Android ve iOS platformları için son derece etkili İngilizce öğrenebileceğiniz uygulamalar var. Ama gerek Google Play olsun gerekse App Store olsun bu mağazalarda birçok uygulamadan hangileri iyi? Sizler için bir araya getirdik. Sizlerde deneyince uygulamaların kalitesini anlayacaksınız.

En İyi İngilizce Öğrenme Uygulamaları

Gerek Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletler için olsun gerekse iOS işletim sistemli iPhone, iPad ve iPod touch cihazlar için olsun ücretsiz olarak yayınlanan en iyi 3 uygulamadan istediğiniz düzenli olarak kullanırsanız faydasını mutlaka göreceksiniz.

1 – Duolingo

android ios en iyi ingilizce öğrenme uygulamaları

Android ve iOS akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu uygulama sizlere farklı yöntemlerle İngilizceyi öğretiyor. Bu yöntemler ünlü üniversiteler tarafından onay almış yöntemlerdir. Uygulama hem eğlendiriyor hem öğretiyor.

Duolingo Video

Android İçin Duolingo İndir

iPhone, iPad ve iPod touch İçin Duolingo İndir

2 – Busuu

Bu uygulamada kendine ait öğretme yöntemi ile kullanıcılarına etkili bir İngilizce öğretme amacında. Ücretli ve ücretsiz sürümleri bulunan bu uygulama oldukça beğeniliyor. Mağazada bulabileceğiniz en iyi yabancı dil uygulamalarından birisi.

Sponsorlu Bağlantılar

Android İçin Busuu İndir

iPhone, iPad ve iPod touch İçin Busuu İndir

3 – Voscreen

Voscreen uygulaması da Dulingo gibi ücretsiz olarak sunulmakta. Bu uygulama da kendine özgü İngilizce öğretme tekniğine sahip. Filmlerden kesitler alarak etkili bir İngilizce öğretme amacında. Uygulama maalesef Google Play’de yayınlanmamakta. Bu nedenle kendi resmi sitesine yönlendirileceksiniz ve karşınıza çıkan sayfada “Download” yazısına dokunun. Böylece .apk dosyasını indirebileceksiniz.

Android İçin Voscreen İndir

iPhone, iPad ve iPod touch İçin Voscreen İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com