Kategoriler
Mobil

Android’li Toshiba Excite Write Özellikleri ve Fiyatı

Android’li Toshiba Tablet

Toshiba’nın yeni piyasaya sürdüğü Android’li Excite Write tabletinin ekranı 10.1 inçi büyüklüğünde. Hem tasarım olarak hemde performans olarak iyi olan bu modelin yuvarlak köşeleri ilk bakışta dikkat çekiyor. Excite Write tabletin ekranı çizilmelere karşı dayanıklı bir şekilde yapılmış.

10.1 İnçlik Yuvarlak Köşeli Tablet

Yuvarlak köşeli hatlarıyla dikkat çeken tabletin 10.1-inçlik ekranının görüş açısı kullanıcı için ideal düzeyde. Sunduğu görüntü çözünürlüğü ise 2560 x 1600 piksel. Cihazda film izlmek, internette gezinmek gibi klsik tablet işlemlerine ek olarak yüksek grafikli oyunlar oynanabilmesi, hatta profesyonel odaklı fotoğrafçılık ve videografi işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi mümkün.

Sponsorlu Bağlantılar

Toshiba Excite Write

Toshiba Excite Write Tablet Özellikleri

Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi ile gelen Toshiba Excite AT10PE-A-104’te Nvidia Tegra 4 işlemci bulunuyor. 1,6 Ghz saat hızında çalışan ARM Cortex-A15 CPU mimarisine sahip işlemcinin en önemli özelliklerinin başında dengeli güç-verim ilişkisi geliyor. Pil ömrünü efektif şekilde kullanan işlemci yapısının sahip olduğu dinamik ağırlığı medya görüntüleme/işleme ve oyun için ideal özellikler sunuyor.

Gelişmiş CPU çekirdekleri ve ikinci nesil pil tasarrufu çekirdeğini barındıran işlemcisi ile Excite AT10PE-A-104; oldukça verimli bir tablet deneyimi vaat ediyor. 2GB DDR3L’ye sahip cihazda 32GB depolama kapasitesi bulunuyor. Tablette 8 megapiksel arka kamera, GPS, Wi-Fi ise diğer özellikler arasında. MicroSD kart desteğine sahip cihazda ses performansı da oldukça iddialı. Harman Kardon hoparlörlerle destekli Excite AT10PE-A-104’ün odanın içini dolduran, güçlü bir sese sahip olduğunu belirtebiliriz. Cihazın detaylarını inceleme videomuzda daha yakından görebilirsiniz. 32 GB’lık bu tabletin fiyatı 1.799 TL’dir.

Toshiba Excite Write Video

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com