Kategoriler
İnceleme

Antivirus Free (Android) İnceleme

Nedir? Ne İşe Yarar?

Antivirus Freee isimli program isminden de anlaşılacağı üzere cep telefonunuzun zararlı içeriklere ve virüslere karşı koruyan bir antivirüs programıdır.

Sponsorlu Bağlantılar

Cep telefonunuzdaki bilgilerin güvenliğini sağlar, telefonunuzu virüslere karşı korur ve tehlikeli içeriklere karşı telefonunuzun güvenliğini sağlar.

Antivirus Free

Antivirus Free Nasıl Kullanılır?

Uygulamayı başlattığınız vakit yukarıdaki resimde göreceğiniz ekran karşınıza gelecektir. Buradan “Scan now” diyerek telefonunuzu hemen aratabilirsiniz. Taramayı başlattığınız vakit bütün uygulamalar ve dosyalar virüs taramasından geçirilecektir .

Yine yukarıdaki resimde gördüğünüz “Spot service” seçeneğine tıklarsanız uygulama pasif yaparsınız ve uygulama arka planda çalışmaz. “Start service” dediğiniz vakit de uygulama tekrar aktif olur.

Uygulama seçeneklerinden ise uygulamanın ayarlarını yapabilirsiniz. Ayarlar kısmından uygulama seslerini kapatıp açabilirsiniz, “Daily scan” seçeneğini aktif ederek günün belli bir saatinde uygulamanın tarama yapmasını sağlayabilirsiniz ve diğer ayaları da yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Uygulama hem ücretsiz hemde başarılı, kullanmanızı tavsiye ederim.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com