Kategoriler
iOS

Bilgisayar-iOS Telefon/Tablet Bağlantısı Kurma Uygulaması – Pushbullet

Bilgisayarla iPhone/iPad/iPod touch Arasında Bağlantı Kurma

Pushbullet uygulaması iOS işletim sistemli akıllı telefon ve tabletler için geliştirilmiş ücretsiz bir uygulamadır ve bu uygulama ile iPhone, iPad ve iPod touch cihazlarınızı bilgisayarınızdan kontrol edebilirsiniz. Hem bilgisayarınıza hemde iPhone, iPad ve iPod touch cihazlarınıza yükleyeceğiniz bu uygulama ile elinizi telefona sürmeden bilgisayar başında hem telefonla olan işlerinizi hemde bilgisayar ile olan işlerinizi bilgisayarınızdan kontrol edebilirsiniz. Hatta telefonunuza gelen çağrıları bile cevaplayabilirsiniz. iOS cihazınız ile bilgisayarınız arasında bağlantı kurma işini en basit bir hale çeviren güzel bir uygulama.

Sponsorlu Bağlantılar

iOS Cihazlarınızı Bilgisayardan Kontrol Etme

iPhone, iPad ve iPod touch cihazlarınıza gelen bildirimleri bilgisayarınızdan görebilir, bilgisayarınızdan SMS gönderebilir, dosya aktarımı yapabilirsiniz yani kısaca telefonunuzda yaptığınız bütün işlemleri fare ile yapabilirsiniz.

Pushbullet ios

Özellikle telefonunuzdan bilgisayarınıza yada bilgisayarınızdan telefonunuza resim, müzik, dosya, döküman gibi verileri kopyalamak/taşımak için artık kablo yada program kullanmanıza gerek yok. iPhone, iPad ve iPod touch cihazlarınızda bu uygulamanın olması yeter.

Pushbullet Video


iPhone, iPad ve iPod touch İçin Pushbullet İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com