Kategoriler
Oyun

BioShock Infinite: Burial at Sea İçin İkinci DLC Paketi Geliyor

Episode 2 Çıkış Tarihi

Birçok oyun eleştirmeni tarafından 2013 yılının en iyi shooter oyunlarından birisi olarak seçilen BioShock Infinite oyununun BioShock Infinite: Burial at Sea sürümü için DLC paketi çıkış tarihi belli oldu. Daha önce haberini yaptığımız oyun bilindiği üzere oldukça fazla rağbet görmüştü. DLC paketi (Episode 2) tarihi 25 Mart 2014 olarak açıklandı.

Episode 1 Başarılı İdi

Geçtiğimiz senenin en başarılı ‘shooter’ oyunlarından biri olan ve pek çok otorite tarafından 2013’ün en iyi oyunu olarak gösterilen Bioshock Infinite’in oyun severler tarafından merakla beklenen ikinci DLC paketinin çıkış tarihi de netlik kazandı. Bioshock serisinin üçüncü oyunu olan Infinite elde ettiği satış rakamlarıyla yapımcısının yüzünü güldürmüş, bu sayede oyun için gelecek olan ek paketlerinde önü açılmıştı. İlk etapta, Burial at Sea Episode One’ı oyun severlerin beğenisine sunan 2K Games’in Episode Two’yu ne zaman yayınlayacağı bir süredir merak konusuydu.

Sponsorlu Bağlantılar

bioshock infinite burial at sea dlc2

2K Games ve oyunun geliştiricisi olan Irrational Games’ten yapılan açıklamada Burial at Sea Episode Two’nun 25 Mart’ta satışa sunulacağı belirtildi. Bioshock Infinite için season pass alanların ücretsiz olarak sahip olacağı ek paketin satış fiyatı ise diğer ek pakette olduğu gibi 14.99 dolar olacak.

 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com