Kategoriler
Oyun

Call of Duty: Black Ops II – PC İçin Nişancı ve Savaş Oyunu

“Call of Duty: Black Ops II” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Nişancı – Silah – Savaş olan oyunun çıkış tarihi 13 Kasım 2012. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3 – WiiU

Sponsorlu Bağlantılar

İndirimli Oyun; 59,99 dolar olan Dragon Age: Origins oyunu store.steampowered.com oyun satış mağazasında %50 indirimle 29,99 dolardır.

“Call of Duty: Black Ops II” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 2.66 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 4 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB (GeForce 8800 GT yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 16 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows Vista(SP2)/7.

Call of Duty Black Ops 2

“Call of Duty: Black Ops II” Oyun Özellikleri

Modern Warfare 2’den beri çıkan her oyunuyla birlikte yeni rekorlar kıran Call of Duty serisi, son yıllarda sadece kendi ile yarışmaya başlamıştı. En hızlı satış yakalayan oyun rekorunu sürekli yeniledi, en çok hasılat yapan filmlerle rekabet etmeye başladı. Activision’ın kasası doldukça, bir yıl Infinity Ward, bir yıl Treyarch ard arda oyunları çıkardılar. Ve son oyun Black Ops II ile karşımıza çıktı CoD yeniden, hem de bu yıl Battlefield baskısı yok. Gelecek karanlık! Treyarch imzalı Black Ops macerasında 2. perde aralanıyor. Call of Duty serisinde ilk defa bilimkurgu öğeleriyle işlenmiş bir dünyayla karşılaşacak; 1970 – 1980’ler Soğuk Savaş döneminde yaptığımız seçimlerin etkilerini 2025 yılında göreceğiz. Serinin vazgeçilmez unsurları multiplayer ve zombi modlarıysa cabası.

“Call of Duty: Black Ops II” Video

“Call of Duty: Black Ops II” İndir Download Satın Al

Sponsorlu Bağlantılar

“Call of Duty: Black Ops II” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com