Kategoriler
Galeri

CES 2014 – Çift İşletim Sistemli Cihazlar – Android ve Windows 8.1

Android ile Windows 8.1 Aynı Anda

Şimdiye kadar mobil işletim sistemi olarak bildiğimiz hem akıllı telefonlarda hemde tabletlerde kullandığımız Android işletim sistemi bilgisayarlarda kullanılan Windows işletim sistemi ile birleşti ve ortaya hem tablet hemde dizüstü bilgisayar (Laptop) çıktı. İsmi de LapTab oldu.

Micromax’ten LapTab Geldi

CES 2014, bu senenin teknoloji haritasını çiziyor. En çok merak edilen ürünler arasında çift işletim sistemi ile çalışan hem tablet, hem de dizüstü bilgisayar olan cihazlar yer alıyor. Çok fonksiyonel olan bu ürünler 2014 senesinin merakla beklenen cihazları arasında
Hindistanlı Micromax’i duyanınız var mı bilmiyoruz ama firma son senelerin en çok konuşulan isimlerinden. Hem Android Jelly Bean hem de Windows 8.1 işletim sistemi ile çalışan ürünü LapTab, CES 2014’te tanıtılması beklenen çift işletim sistemli makinelerden önce ortaya çıktı. LapTab, 10.1 inçlik ekran genişliği ve 1280×800 çözünürlük seçeneği ile şimdilik iyi gözüküyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Micromaxx LapTop

2 MP arka kamerası bulunan LapTab’in aynı zamanda dokunmatik ekran ve bir convertible olduğunu belirtmek istiyoruz. Intel Atom 1.46 GHz işlemci ve 2GB DDR3 Ram’in yanı sıra üründe 32GB’lık depolama alanı bulunuyor. Micromax firmasının LapTab’i ile ilgili fiyat detayı henüz açıklanmadı.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com