Kategoriler
Galeri

CES 2014 – Hem 105 İnç Hem Kavisli Hemde 4K Televizyon

Samsung Televizyonlar Bir Başka

Dünyanın belkide en büyük elektronik markası olan Samsung, CES 2014 teknoloji fuarında yine yaptı yapacağını. Samsung CES 2014 fuarında tanıttığı televizyon hem 105 inç hem kavisli hemde 4K görüntü kalitesine sahip. Tabi ki bu özellikli televizyonların daha küçük boyutlu olanları da üretilecek.

105 İnç Ekranlı Samsung Televizyon ve Özellikleri

Televizyondan çok bir sinema perdesini andıran 105 inç ekranlı televizyonlar, önümüzdeki yıllarda birçoğumuzun evini süsleyecek gibi görünüyor. Samsung bu ürünü dünyanın ilk ve en geniş ekranlı kavisli 4K televizyonu olarak lanse ederken, benzer söylemler LG tarafından da gelmişti. Tabii LG’nin modelinin 70 bin dolar fiyatta olması, Samsung’un modelinin ne kadara satılacağı sorusunu da akıllara getiriyor. 21×9 ultra geniş görüntü oranı bulunan televizyon, 11 milyon piksel değerinde. Ayrıca otomatik derinlik artırıcı gibi özellikler sayesinde de görüntünün olabildiğince etkileyici sunulması hedefleniyor.

Sponsorlu Bağlantılar

samsung 105 inç kavisli 4k kaliteli-2

Bu ürünün de dahil olduğu U9000 serisi televizyonlar için Samsung, tüketicilerin de görüşlerini alarak birçok farklı ekran oranına sahip ürünle karşımıza çıkacak. İlk başta 78, 65 ve 55 inçlik modellerden bahsediliyor ancak dediğimiz gibi ekran boyut çeşitliliği artacak.

samsung 105 inç kavisli 4k kaliteli

Ayrıca Samsung, tüm 4K televizyonlarında görüntü kalitesini yükseltme özelliği bulunduracak. Bu sayede bir HD video dahi izliyorsanız bu videonun kalitesinin Ultra HD’ye yakınlaştırılması hedeflenecek. Ek olarak tüm Samsung 4K TV’lerde HDMI 2.0, MHL 3.0, HEVC, HDCP 2.2 ve Samsung’un UHD Evolution Kit’i bulunacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com