Kategoriler
Galeri

CES 2014 – Koltuklu ION Müzik Sistemleri

ION’dan Şaşırtıcı Tasarım

Merakla beklenen teknoloji fuarı CES 2014 fuarı başladı ve bitti. 7 Ocak 2014 ile 10 Ocak 2014 tarihleri arasında gerçekleşen fuarda her türlü sektörden haberler gelmekte. Bunlardan birisi de ses sistemleri. Ses sistemleri üreten ünlü şirket ION, geliştirdiği yeni tasarımlarla dikkat çekiyor. ION’un yeni ses sistemlerini görenler biraz şaşırıyor.

Hem Koltuk Hem Ses Sistemi

Halen devam eden CES 2014 teknoloji fuarının önemli misafirlerinden biri de ION Audio adlı ses sistemleri şirketi oldu. Şirketin tanıttığı yeni ürünü ise küçük, kırmızı bir misafir koltuğu formundaki Sound Loungeadlı Bluetooth ses sistemi. Görünüşü ile şaşkınlık yaratan bu “sesli koltuk” bir 2.1 stereo sistem. Akıllı telefonlar ile tam uyumlu olarak çalışan bu enteresan ürün, Bluetooth özelliğine sahip diğer tablet ya da medya cihazlarına da göz kırpıyor. Arzu edenlerin kablolu olarak da kullanabileceği ION Sound Lounge adlı ürün ön ve arka yüz olmak üzere iki ayrı giriş ve çıkışa sahip.

Sponsorlu Bağlantılar

ion ses sistemleri

Öte yandan fiziksel ses ve bass kontrolleri de üzerinde oturmakta olan müzikseverlerin hizmetine amade! 10 watt (maksimum 20 watt’a kadar çıkabiliyor) değerindeki özel tasarımlı iç hoparlör ise oldukça kaliteli bir ses çıkışı sağlıyormuş. Ürünün ne zaman ve ne kadarlık bir fiyata satışa çıkacağı belli değil.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com