Kategoriler
Mobil

Çift Sim Karttan 3’lü Sim Karta Geçiş

Artık 3 SIM Kart Aynı Anda

Şimdiye kadar bir çok insan tek SIM kartlı telefon kullandı. Ama zamanla çift yani iki SIM kartlı telefonlar çıktı ve bu durum bir çok insanı heyecanlandırmıştı. İlk zamanlar her ne kadar tam randıman alınmasa da zamanla iyilşeme oldu ama rağbet görmedi. Şimdi ise artık 3 SIM kartlı telefonlar çıktı. Yani artık tek telefonda 3 adet SIM kart kullanabileceksiniz.

Üçlü SIM Kartlı Telefon LG’den

LG Mobile’den eşine az rastlanır bir telefon modeli geliyor. LG Optimus L1 II Tri isimli telefon (model numarası E475), tam 3 tane sim kart takmanıza imkan tanıyor ve üzerinde yer alan özel tuşu sayesinde istediğiniz an bu hatlar arasında geçişler yapmanıza imkan sunuyor. Evet, ürünün en dikkat çekici özelliği bu.

Sponsorlu Bağlantılar

3 SIM kartlı LG telefon

 

LG Üçlü SIM Kart Akıllı Telefonun Özellikleri

Diğer teknik detaylara baktığımızda ise, geçen senenin ürünü LG Optimus L1 II E410’a benzer detaylar görüyoruz. Optimus L1 II Tri’nin 240×320 çözünürlük sunan 3 inçlik dokunmatik ekranı, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi, 3G bağlantı özelliği, 512MB RAM’i, 4GB dahili belleği, microSD kart desteği, 1540mAh bataryası ve 2MP kamerası bulunuyor. The Optimus L1 II Tri, LG’nin resmi Brezilya sitesinde listelendi. Siyah, beyaz ve pembe renk seçenekleri olan telefonun 127 dolar civarında bir satış fiyatının olduğu bildiriliyor. LG’nin bu modeli diğer pazarlarda satışa sunup sunmayacağı henüz bilinmiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com