Kategoriler
Mobil

Çok Uygun Fiyatlı (99 Dolar) Tablet – HP 7 Plus Tablet Özellikleri ve Fiyatı

HP’den Çok Ucuz Bir Tablet Geldi

HP, Android işletim sistemine sahip yeni tabletini ABD’de duyurudu. HP 7 Plus isimli bu modeli ilginç kılan şey fiyatı. Adından da anlaşılacağı gibi 7 inç ekrana sahip bu tablet, 99 Dolar gibi çok düşük fiyatla piyasayı alt üst eden HP’nin bu fiyat politikası bakalım işe yarayacak mı?

HP 7 Plus Tablet Fiyatı ve Satışı

Şimdilik sadece “HP.com” üzerinden satışta. ABD’de gittikçe artan Android’li tablet satışları arasındaki pastadan daha fazla pay kapmak isteyen şirketin bu modelindeki 100 doların altındaki çarpıcı fiyatlandırması dikkat çekici. Peki HP Plus 7 ne gibi özelliklerle tüketiiclerin karşısına çıkıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

HP 7 Plus Tablet Özellikleri

Android 4.4.2 ile gelen tablet; 1GHz hızında çalışan Allwinner A41 işlemciye sahip. 1GB RAM, 8 GB dahili depolama kapasitesi ve microSD kart desteği öne çıkan özellikleri.

HP 7 Plus Tablet Özellikleri fiyatı

Ön ve arka yüzünde birer kamerası bulunan HP Plus 7’nin arka kamerası 2 megapiksel çözünürlükte fotoğraf çekimine olanak tanırken ön kamera ise VGA çözünürlük sunuyor. Kamera konusunda iddiası bulunmayan 7 inçlik tabletin 1024 x 600 çözünürlükte ekranı, 2800mAh bataryası, bilgisayar ekranını kablosuz olarak tablete yansıtma olarak özetlenebilen Miracast teknolojisi öne çıkan diğer özellikleri arasında. Ürünün Türk pazarında satışına başlanıp başlanmayacağı henüz bilinmiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com