Kategoriler
İnceleme

Down The Mountain Oyun İncelemesi

Dağdan Aşağıya İnme Oyunu

Down The Mountain oyunu hem Google Play’de hemde App Store’da ücretsiz olarak yayınlanmaktadır. Oyun oldukça ilginç bir oyun. Zaten oyun grafiklerinden ve oyun karakterlerinden bunu anlayabilirsiniz. Oyunun temel mantığı şu; yönlendirdiğiniz karakterin dağdan aşağıya inmesini sağlıyorsunuz. Oynanışı oldukça basit. Sağa ve sola dokunarak oynanıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Yani ekranın sağ tarafına dokunduğunuz zaman karakteriniz sağ tarafa tek bir kare olarak aşağıya iniyor. Sol içinde aynı şekilde oluyor. Amacınız yıldızları toplamak ama karşınıza çok sayıda engeller çıkıyor. Örneğin TNT patlayıcılar, lav ile kaplı basamaklar, ok çıkaran basamaklar, dağın yamacındaki başka canlılar, su ile kaplı olan yolun kaygan olması v.b. Diğer yandan da dağın tepesi sürekli olarak yok oluyor. Bu nedenle bekleme şansınız yok. Hızlı bir şekilde engellere takılmadan aşağıya inmelisiniz.

Down The Mountain inceleme2

Bağımlılık Yapıcı Oyun

Oyun bu özelliklerinden dolayı biraz bağımlılık yapıcı tarzda. Oyunun bir de “Spin the Win” isminde bir özelliği var. Bu bölümde çeşitli hediyeler kazanıyorsunuz. Oyunda yönlendirdiğiniz karakterinizi değiştirme seçeneğiniz de var. Karakterler normalde kilitli ama oyunda ilerledikçe kilitler açılıyor. Oyunun istatistik bölümüde var. Burada oyunu ne kadar süre oynadığınızı ne kadar başarılı olduğunuz ve daha birçok şeyi öğrenebilirsiniz.

Down The Mountain inceleme1

Down The Mountain Fragman

iPhone, iPad, iPod touch İçin Down The Mountain İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com