Kategoriler
Oyun

Dragon Age: Origins – PC İçin Rol Yapma Oyunu

“Dragon Age: Origins” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Klasik RPG olan oyunun çıkış tarihi 6 Kasım 2009. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3

Sponsorlu Bağlantılar

İndirimli Oyun; 19,99 dolar olan Dragon Age: Origins oyunu store.steampowered.com oyun satış mağazasında %50 indirimle 9,99 dolardır.

“Dragon Age: Origins” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Quad 2.4  GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB (GeForce 8800 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 20 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP SP3/Vista SP1.

Dragon Age Origins

“Dragon Age: Origins” Nedir? “Dragon Age: Origins” Oyun Özellikleri

RPG denince akla ilk gelen firmalardan biri olan Bioware imzası taşıyan Dragon Age : Origins’te Darkspawn’a karşı mücadeleye girişiyoruz. Farklı karakter yaratma seçenekleri, giriş senaryosu, diyalogları ve savaş sistemi ile oldukça dikkat çeken Dragon Age : Origins’te Ferelden’in son umudu olur iken epik bir maceraya da şahit oluyorsunuz. BioWare’in, oyun çıkmadan önce abarttığı ve söz verdiği bir konu vardı: Yaptığınız seçimler; sizi iyi ya da kötü yönde etkileyedursun, çevreniz ve yol arkadaşlarınız için de etkili olacaktı. Mass Effect oynarken insanda böyle bir dürtü oluşuyordu, çünkü BioWare en iyi Role Playing öğelerine sahip oyunlardan çoğunu yapan bir firma. Dragon Age’e temkinle gitmeme sebebiyet veren bu durum, ilerledikçe “Aferin!”, ardından “Şunu seçsem ne olur? Kim bana karşı gelir, kimin takdirini kazanırım?” şekline geldi. Yapımcılar bunu gerçekten başarmış. Senaryonun ilerleyişini farklı yönlere çekmek tabii ki bir senaryo RPG’sinde olması gerek, fakat bu kadar çok seçenek ve bunların önünüze sunacağı sonuçların fazlalığı, diyalog ekranına uzun süre bakmanıza iyi bir sebep.

“Dragon Age: Origins” Video

“Dragon Age: Origins” İndir Download Satın Al

“Dragon Age: Origins” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com