Kategoriler
Oyun

Dream League Soccer Oynarken Telefonum Donuyor

Dream League Soccer Oynarken Telefonum Donuyor

Dream League Soccer oynarken telefon donuyor sorununu sizde yaşıyorsanız önerilerimize kulak verin. Telefonunuzun işletim sistemi Android, iOS, BlackBerry OS olmasının bir önemi yok. Eğer telefonunuz Dream League Soccer oyununu oynarken donuyor/takılıyor/kasıyor ise o zaman telefonu bir gözden geçirmeniz gerekir.

Sponsorlu Bağlantılar

İlk olarak telefonunuzdaki gereksiz dosyaları temizlemeyin. Bunun için CCleaner uygulamasını ya da benzeri bir uygulamayı telefonunuza yükleyin.

İkinci olarak telefonunuzun hafızasını kontrol edin. Eğer telefonunuzun depolama alanı yeterli değilse yani az ise o zaman ya telefonunuzdaki uygulama ve oyunlardan bazılarını sileceksiniz ya da telefonunuzdaki resim, video v.b. dosyaları bilgisayar gibi başka bir yere taşıyacaksınız. Çünkü Dream League Soccer oyununun boyutunun düşük olmasına bakmayın. Oyunu yükledikten sonra telefonunuzun hafızasını sürekli olarak dolduruyor.

Üçüncü olarak Dream League Soccer oyununu hafıza kartına yani SD karta taşımayı deneyin.

Son olarak ise telefonunuzun donanımı oyun için düşüktür. Dolayısıyla yeni bir telefon almak zorundasınız.

Sponsorlu Bağlantılar
Dream League Soccer Oynarken Telefonum Donuyor
Dream League Soccer Oynarken Telefonum Donuyor

Dream League Soccer Oynarken Oyun Hata Veriyor ve Kapanıyor

Eğer Dream League Soccer oyununu oynadığınız sırada oyun bir anda kapanıyorsa telefonunuzun sıcaklığını kontrol edin. Eğer çok ısınmışsa hatanın nedeni büyük ihtimalle telefonunuzun donanımının düşük olması. Eğer durum böyle ise zaten kapanması sizin hayrınıza. Çünkü oynamaya devam etmeniz durumunda telefon kapanır ve bir daha açılmaz. Hatta telefonunuz gerçekten elinizde yanabilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com