Kategoriler
Oyun Özel

En İddaalı Oyunların Son Çıkan Oyun Videoları

Yakında Çıkacak Olan Oyunların En Son Yayınlanan Videoları

Hemen hemen bütün oyunseverler 2014 yılının ilk çeyreğinde tanıtılan büyük oyunların çıkmasını beklemekte. Özellikle 2014 yılının son çeyreğinde oyun dünyasının önde gelen oyunları raflarda yerini alacak. Bunların başında da hiç şüphesiz FIFA 15, Assassin’s Creed: Unity, Sims 4, Dragon Age 3: Inquisition gibi oyunlar gelmekte.

Bu oyunların çıkmasına az bir süre kala bu oyunlardan yeni videolarda gelmeye devam ediyor. Fifa 15’in top kontrolü ve futbolcuların çevikliğini içeren video, Sims 4’ün insanların duygularının gerçekliğini anlatan video v.b. İşte yakın zamanda çıkacak oyunların yayınlanan son videoları.

Sponsorlu Bağlantılar

Gelecek Oyunlardan En Son Videolar

Fifa 15

26 Eylül 2014 tarihinde raflarda göreceğimiz Fifa 15 bilgisayar başta olmak üzere PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo 3DS, PS Vita, Wii platformları için gelecek.

Fifa 15 Yeni Fragman

Assassin’s Creed: Unity

Assassin's Creed: Unity
Assassin’s Creed: Unity

En çok beklenen oyunların başında gelen Assassin’s Creed: Unity oyunundan da yeni oyun videosu geldi. 28 Ekim’de piyasaya çıkacak olan bu oyun PC platformunun yanı sıra PS4 ve Xbox One platformlarına gelecek.

Assassin’s Creed: Unity Yeni Fragman

The Sims 4

2 Eylül 2014 tarihinde raflarda yerini alacak olan The Sims 4 oyunu sadece bilgisayar platformuna gelecek.

The Sims 4 Yeni Fragman

Middle-earth: Shadow of Mordor

Aksiyon türündeki bu oyun 30 Eylül 2014 tarihinde satışa sunulacak ve bilgisayar platformu ile birlikte PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarına da gelecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Middle-earth: Shadow of Mordor Yeni Fragman

Dragon Age: Inquisition

21 Kasım 2014 tarihinde raflarda yerini alacak olan Dragon Age: Inquisition oyunu PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One platformları için gelecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com