Kategoriler
Özel Yazılım

En İyi Microsoft Edge Eklentileri

Microsoft Edge Daha Pratik Bir Tarayıcı

Günümüzde en popüler internet tarayıcı Google Chrome ama herhangi bir nedenden dolayı artık Chrome kullanmayacaksanız ve Microsoft Edge tarayıcısına bir şans verecekseniz çok büyük bir ihtimalle bu kararınızdan pişman olmazsınız. Çünkü Google Chrome’dan standart kullanıcılar için hiç bir eksiği yok. Hatta pratik kullanımda artıları dahi var. Microsoft Edge’de de Chrome’da olduğu gibi eklentiler bulunmakta. Böylece size özel eklentileri indirip kullanabilirsiniz. Eğer Microsoft Edge web tarayıcısını kullanacaksanız işinize yarayacak en iyi eklentileri sizler için bir araya getirdik.

Sponsorlu Bağlantılar

Microsoft Edge İçin En İyi Eklentiler

En İyi Microsoft Edge Eklentileri
En İyi Microsoft Edge Eklentileri

Save to Pocket

Microsoft Edge Eklentileri - Save to Pocket
Microsoft Edge Eklentileri – Save to Pocket

Bu eklenti çok faydalı bir eklenti. Bir çok insan internette gördüğü yazı, video v.b. içerikleri o anda zamanı olmadığı inceleyemiyor. ve daha sonra incelemek için linkini (URL, bağlantı) kendisine mail gönderiyor. Ama bu iş zamanla çöplüğe ve incelemek istediğiniz içerikleri atlamanıza neden oluyor. Ama Save to Pocket eklentisi daha sonra incelemek istediğiniz içerikleri kaydediyor ve sonra ister bilgisayarda ister akıllı telefondan isterseniz tabletinizden okumanızı, izlemenizi v.b. sağlıyor.

Save to Pocket eklentisi indir

Office Online

Microsoft Edge Eklentileri - Office Online
Microsoft Edge Eklentileri – Office Online

Bu eklenti sayesinde bilgisayarınızda kurulu bir MS Office programına ihtiyacınız yok. MS Office ile yapabileceğiniz tüm işlemleri bu eklenti sayesinde yapabilirsiniz. Ama bu eklentiyi kullanabilmek için Office 365 aboneliğinizin olması gerekiyor.

Office Online eklentisi indir

Microsoft Edge Eklentiler (Uzantılar) NeredeMicrosoft Edge Eklentiler (Uzantılar) Nerede?

Mouse Gestures

Microsoft Edge Eklentileri - Mouse Gestures
Microsoft Edge Eklentileri – Mouse Gestures

İsminden de anlaşılacağı üzere fare işaretleri ile bilgisayarınızda işlemler yapabilirsiniz. Örneğin mouse ile ters L işareti çizerseniz tarayıcıda yeni bir sekme açmış olacaksınız. Ya da mouse ile V işareti çizerseniz tarayıcıdaki sayfanın en üstüne gidersiniz. Ya da fare ile sağa doğru ok işareti çizerseniz kapattığınız sekme yeniden açılır. Biraz keyfi ama pratik.

Mouse Gestures eklentisi indir

OneNote Web Clipper

Microsoft Edge Eklentileri - OneNote Web Clipper
Microsoft Edge Eklentileri – OneNote Web Clipper

Bildiğiniz gibi Microsoft’un OneNote uygulaması var. Ama bu uygulama daha gelişmiş özelliklerle bir eklenti olarak geliştirilmiş. Böylece OneNote hesabınızı tarayıcınızda açmanızı sağlıyorve içeriklere kolayca ulaşıyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

OneNote Web Clipper eklentisi indir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com