Kategoriler
İnternet Özel

En İyi VPN (Engelli Sitelere Giriş) Programları

En İyi VPN (Engelli Sitelere Giriş) Programları

En iyi VPN (engelli sitelere giriş) programları yazımızda ülkemizde yasaklı olan sitelere girmenizi sağlayan VPN hizmetlerinden ya da diğer bir deyişle VPN programlarından bahsedeceğiz. Bunlardan istediğinizi kullanarak engelli olan web sitelerine giriş yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

2018 Yılının En İyi VPN Programları

NOT: BAZEN ERİŞİM ENGELİNDEN DOLAYI AŞAĞIDA VERDİĞİMİZ İNDİRME SAYFALARINA GİRİLEMİYOR. BÖYLE BİR DURUMDA İNTERNET TARAYICINIZDA VPN EKLENTİSİ KULLANMANIZI ÖNERİRİZ.

En İyi VPN (Engelli Sitelere Giriş) Programları
En İyi VPN (Engelli Sitelere Giriş) Programları

Hotspot Shield VPN

Bu alanda belkide en popüler uygulama bu uygulama. Ama kullanırken sürekli olarak ücretli sürüme geçmenizi önermesi bir noktadan sonra sinir bozucu oluyor. Ama isterseniz bir de kendiniz deneyin. Size bütün engelleri kaldıracak bir uygulama. Yalnız ücretsiz de olsa üyelik istiyor.

İndirme sayfası: https://www.hotspotshield.com/tr/

Zenmate

Ücretsiz olarak sunulan bu uygulama bu alanda oldukça popüler bir uygulama. Hem engelleri kaldıran hemde zararlı yazılım ve reklamları engelleyen bu uygulamada ücretsiz üyelik işlemi istiyor. Uygulamanın yayınlandığı platformlar Windows, MAC OS X, Android, iOS, Chrome eklenti, Firefox eklenti, Opera eklenti.

İndirme sayfası: https://zenmate.com.tr/

Touch VPN

Nerede olursanız olun herhangi bir web sitesinin engelini kaldırmak için coğrafi kısıtlamaları aşabilirsiniz. Bir şekilde engellenen sitelere (Facebook, YouTube v.b.) erişebilirsiniz. TouchVPN ile ücretsiz olarak VPN uygulamasıyla tüm engelleri kaldırabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

İndirme sayfası: https://touchvpn.net/

TunnelBear VPN

Bu uygulama da oldukça popüler bir uygulama. Bu uygulamada üyelik istemiyor. Uygulamayı yükler yüklemez kullanmaya başlıyorsunuz. Uygulama mobil ve PC platformunun yanı sıra eklenti olarak da yayınlanmakta.

İndirme sayfası: https://www.tunnelbear.com/

VPN Unlimited

VPN Unlimited uygulaması birçok platform için geliştirilmiştir. Bunlar PC, Android ve iOS platformları. Ayrıca Google Chrome ve Mozilla Firefox tarayıcıları içinde eklentileri mevcut. Bu uygulama hem size internette özgürlük sağlıyor hemde güvenliğinizi sağlıyor. Bu uygulamayı kullanabilmeniz için ücretsiz olarak üye olmanız gerekiyor.

İndirme sayfası: https://www.vpnunlimitedapp.com/en

Hideman VPN

İndirme sayfası: https://www.hideman.net/tr

Hola VPN

Üyelik istemeyen bu uygulamada oldukça popüler bir uygulama. Hemen hemen bütün platformlar için yayınlanan uygulama ile internette özgürce dolaşın.

İndirme sayfası: https://hola.org/

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com