Kategoriler
İnternet

Eski Atari ve Konsol Oyunlarını Artık İnternetten Oynayın

Çocukluk Heyecanınızı Tekrar Yaşayın

Geçmişte birçok efsane oyun vardı. Şuan ki yıllarda orta yaşlı insanlar veya diğer bir deyişle çocukluğunu 1980’li yıllarda yaşamış insanlar için atari oyunlarının ayrı bir yeri vardı. Şimdi sorsanız bizlerin bilmediği ama zamanının en meşhur oyunlarından olan bir çok oyun ismi söylerler. Eğer bu insanlar isterlerse bu atari oyunlarını internetten bilgisayarlarının başında oynayabilirler.

Sponsorlu Bağlantılar

Eski Atari Oyunları İnternette

Eskinin bu meşhur oyunlarını oynarken hem eski zamanlara geri dönün hemde o heyecanları tekrar yaşayın. İnternet ve yazılım dünyasının geçmişini koruma altına almak için oluşturulan Internet Archive sitesi bundan sonra 1970 ve 1980’lerin efsane konsol oyunlarını da koruma altına aldı.

eski atari konsol oyunları

Hem de üstelik site bu efsane oyunları kendi sitesi üzerinden oynamanıza ve nostaljik dakikalar geçirmenize de izin veriyor. İnternet Archive sitesinde Tarihi Yazılım Koleksiyonu (Historical Software Collection) kapsamı altında hazırlanan Konsol Oturma Odası’nda(Console Living Room) Astrocade, Atari 2600, Atari 7800, ColecoVision ve Magnavox Odyssey konsolları için geliştirilmiş olan onlarca efsanevi oyuna erişmek ve bu oyunları oynamak mümkün.

ÖNEMLİ: UYGULAMA YAYINDAN KALDIRILMIŞTIR.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com