Kategoriler
Mobil

Eton Thor Akıllı Telefon Teknik Özellikleri

Çin Piyasası Rekabet İçinde

Genellikle benzetme ürünleri ile gündeme gelen Çin’de akıllı telefon piyasası kızışmaya başladı. Üstün özelliklere sahip üst seviye akıllı telefonlar bir yarış halinde. Bu rekabete katılanlardan birisi de Eton Thor oldu. Üretmiş olduğu üstün özellikli ve uygun fiyatlı akıllı telefonunun en dikkat çekici özelliği ise 5000 mAh kalitesindeki bataryası.

Xiaomi, Çin’de Rekor Kırmıştı

Bundan birkaç sene önce Çin’den genellikle çakma akıllı telefon haberleri gelirdi. Ancak son dönemde oldukça üst seviye akıllı telefonlar geliyor. Ayrıca Çinli firmalar bu üst seviye akıllı telefonları oldukça uygun fiyatlara satıyorlar. Mesela bu politikası sayesinde Çinli Xiaomi birçok kez satış rekoru kırmayı başardı. Şimdi ise Çin’den yeni bir bomba geliyor. Eton Thor ismindeki bu yeni akıllı telefonun 9 mm inceliğinin yanında sunmuş olduğu 5,000mAh batarya ile adından bir hayli söz ettireceğe benziyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Eton Thor akıllı telefon özellikleri

Eton Thor Akıllı Telefon Özellikleri

Firmadan yapılan açıklamaya göre cihazın şarjı bekleme konumundayken yaklaşık 1100 saat gidiyor. Bu da 46 güne denk geliyor! Bu anlamda diğer cihazlarla karşılaştırmak gerekirse; bekleme konumuda iPhone 5s’in şarjı 10 gün ve Samsung Galaxy S4’ün şarjı ise 15 gün gidiyor. Ayrıca Eton Thor, bir 3G ağına bağlıyken 21 saat aralıksız konuşma süresi sunabiliyor. Öte yandan cihazda, 8 çekirdekli Mediatek MTK6592 işlemci, 2GB RAM, Mali-450 GPU, 9mm incelik gibi özellikler yer alıyor. Şu an bu cihazın Çin’in dışında bir yerde satışa çıkıp çıkmayacağı ve fiyatı bilinmiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com