Kategoriler
İnceleme

FIFA Mobile İnceleme

Akıllı Telefon ve Tablette FIFA Keyfi

Fifa mobile play storede ve appstorede bulunan popüler oyunlardan birisidir .EA sports adlı firmanın yayınladığı bir oyundur. bu oyun fifa 17 nin telefon versiyonu olarakta bilinir .Diğer fifa serileriyle arasındaki en büyük fark bu oyunun az alan kaplamasıdır .bu yönü fifa oynayıcılarının ilgisini çekiyor. Oyunda seviye atlayıp takımını geliştirmek ortak amaçtır.Para birimi coins ve pointsdir.

Sponsorlu Bağlantılar

FIFA Mobile Fragman

Fifa Mobile Başarılı Olmanın Sırları

ATAK MODU

Bu modda size verilen pozisyonları gole çevirmelisiniz.4 turun sonunda en çok gol atan takım kazanır.maçları oynayarak taraftar kazanırsını ve bu taraftarlar size atak modu fişleri kazandırır.

SEZON

Bu mod oyunda seçtiğizi ligdeki takımlarla oynamayı sağlar. Ligin sonunda ligden çıkmak için gereken puanı toplamanız gerekir.

CANLI ETKİNLİKLER

Bu modda belirli süreli verilen etkinlikleri yaparsınız.örnek:elclasico etkinliği bu etkinlikleri tamamlıyınca fişler ve ödüller verilir bu fişleri ve ödülleri toplayınca paketler veya oyuncu kazanırız

LİGLER

Bu modda herhangi bir lige girebilirsiniz amac sıralama olarak üstte olmaktır.liginize özel turnuvalarada katılabilirsiniz.veya lig kurabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

TAKIMIM

Bu kısımda takımınızı ve öğelerinizi görebilirsiniz.takımınızı ve formasyonlarınızı ayarlarsınız en iyi 11 inizi kurun.

PAZAR

Çok önemli bir kısımdır takımınızı geliştirme ve fişler alabilirsiniz.İPUCU:ileride değerlenecek oyuncular alın ve pahalıya satın. kullanmadığınız oyuncuları iyi fiyatlara satın.bunlardan yaparsanız iyi jeton kazanabilirsiniz.

ENERJİ

Bu oyunun herşeyidir.enerjiniz olmazsa atak modu sezon canlı etkinlikler liglerdeki özel turnuvalara katılamazsınız. Enerjinizi level atlatıkca daha çok dolabilir

İpuçları

Eğer başlangıçta hızlı oyuncular alırsanız çok iyi oynayabilirsiniz ÖR: waris m.cuero manneh cuero gibi.

Android, iOS ve Windows Phone İçin FIFA Mobile 2017 İndir

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com