Kategoriler
Mobil

Fotoğraf Ağırlıklı Akıllı Telefon – Samsung Galaxy S5 Zoom

Zoom Geleneği Devam Ediyor

Samsung’un Galaxy S4 Zoom model akıllı telefonunu bilirsiniz. Bu Galaxy S4 Zoom model akıllı telefon fotoğraf çekmeye yönelik bir telefondu. Samsung bu geleneğini Galaxy S5’de de devam ettiriyor. Galaxy S5 Zoom isimli bu modeli de fotoğraf çekmeye yönelik bir model olacak.

Galaxy S5 Zoom Geliyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un geçtiğimiz yıl Galaxy S4 Zoom ile başlattığı, amiral gemisinin fotoğraf ağırlıklı versiyonu konseptine bu yılda devam edecek. Galaxy S5 Zoom’un teknik özellikleri şirket için belgeler ile ortaya çıkmış durumda. S4 Zoom’a göre çok daha geliştirilmiş donanım ve kamera özellikleri sunan cihaz, tahminlere göre ilk baharda tanıtılıp, yaz başında tüketiciye sunulacak. 4.8 inç boyutundaki ekrana sahip olan cihazın, ekran çözünürlüğünün 1280 x 720 olduğu anlaşılabiliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy S5 Zoom

Galaxy S5 Zoom Özellikleri

Galaxy Note 3 Neo ile tanıştığımız 1.3 GHz saat hızında çalışan, 6 çekirdekli Exynos işlemcisini kullanan S5 Zoom, Android 4.4.2 Kitkat işletim sistemini kullanıyor. 2 GB RAM’in bulunduğu cihazın 8 GB dahili hafıza ile geleceği ve Micro SD kart desteğine sahip olacağı tahmin ediliyor. Kamera özelliklerine değinmek gerekirse; 20.7 mp çözünürlüklü kamerası 10 kat optik zoom yapabilme yeteneğine sahip olacak. 2.1 mp ön kamerası olan cihazın tahminen Xenon flaşı da bulunacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com