Kategoriler
İnternet

Google, Virus Shield İçin Para İadesi Yapıyor ve Özür Hediye Çeki Veriyor

Virus Shield Özürü

Daha önce haberini yaptığımız Android için sahte antivirüs uygulaması olan Virus Shield uygulamasını satın alarak mağdur olan kullanıcılara Google hediye veriyor. Sahte uygulama dolandırıcılığı için bir özür niteliği taşıyan bu hediye ile Google uygulama mağazası olan Google Play’in güvenirliliğini ortaya koyarak bir nevi mağazasındaki uygulamalara garanti veriyor.

Google’dan Özür Niteliğinde Hediye Çeki

Bildiğiniz gibi birkaç hafta önce Google Play’de kullanıcıların beğenisine sunulan Virus Shield adlı antivirüs uygulamasının sahte olduğu anlaşılmıştı. Ardından ise yaklaşık 4 dolarlık fiyat etiketine sahip olan bu uygulama mağazadan kaldırıldı. Yeni gelen bilgiler ise oldukça ilgi gören bu uygulamayı satın alan kullanıcılar ile ilgili.

Sponsorlu Bağlantılar

Virus Shield Google Hediye

Google, çok yakında Virus Shield uygulamasını satın alan kullanıcılara paralarını geri iade edecek. Aynı zamanda dev arama motoru Google, sahte uygulama dolandırıcılığının bir özrü olarak kullanıcılara 5 dolarlık hediye çeki veriyor. Eğer uygulamayı satın aldıysanız, 5 dolarlık mağaza hediye çeki için mail adresinizi kontrol etmenizde fayda var.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com