Kategoriler
Android Teknoloji

HP’den Android İşletim Sistemli Dizüstü Bilgisayar – HP Slatebook 14

Android’li HP Laptop

Gerek masaüstü bilgisayarlar olsun gerekse dizüstü bilgisayarlar olsun kullandığımız işletim sistemi ya Windows yada Mac işletim sistemleridir. Fakat artık akıllı telefon ve tabletlerde gördüğümüz Android işletim sistemini bilgisayarlarımızda da görmeye başlıyoruz. Bu alanda adım atan şirketlerden birisi de HP oldu. Android işletim sistemine sahip dizüstü bilgisayarını üretti.

14 İnçlik Android Laptop

İnternete sızan detaylara göre HP’nin Slatebook 14 adını verdiği yeni dizüstü bilgisayarı 1080p çözünürlükte 14 inç dokunmatik ekrana sahip olacak. Onu diğerlerinden ayıran en önemli özelliği ise, Google Mobile Services ile tam uyumlu çalışacak olması. Bu da Google Play Store erişimi ve Gmail, YouTube, Maps gibi uygulamaların cihazda kullanılacağı anlamına geliyor. Donanım tarafından 2 GB RAM bellek, dört çekirdekli Tegra 4 işlemci, Beats Audio ve HDMI çıkış gibi standartlara sahip olan Slatebook 14 aynı zamanda şebeke bağlantısına da (3G veya 4G) imkan tanıyacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Android HP Slatebook 14-1

Android uygulamalarının tablet sürümleri bile bazen eleştirilere sebep olurken, 14 inç gibi Android için devasa sayılabilecek bir ekranda bakalım nasıl performans sergilenecek.

Androidli HP Slatebook 14 Laptop Foto Galeri

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com