Kategoriler
Mobil

HP’den Android’li Tablet Bilgisayar – HP 8 Teknik Özellikleri

HP, Tabletini Duyurdu

Bilgisayar üreticisi olarak bildiğimiz HP şirketi yeni tabletini duyurdu. İlk bakışta göze çarpan özellikleri Android işletim sistemine, 8 inç ekrana, 3.800 mAH bataryaya ve uygun fiyata sahip olması.

HP 8 Tablet Bilgisayar ve Teknik Özellikleri

Ekran tam olarak 7.85 inç büyüklüğünde. Ekran çözünürlüğü ise 1024X768 piksel. Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip HP tablet ayrıca 1 GB Ram ve 16 GB dahili depolama alanına sahip. Elbette cihazın depolama kapasitesini microSD kart ile arttırmak mümkün. Cihazın üzerindeki stereo hoparlörler standart özelliklerde, olağanüstü ses kalitesi sunmuyorlar.

Sponsorlu Bağlantılar

HP 8 Tablet Bilgisayar

 

Batarya Çok İyi

HP’nin açıklamalarına göre cihazın üstündeki 3.800 mAh’lik batarya, tableti 7 saat boyunca ayakta tutmaya yetiyor. HP 8’in hafif olduğunu söylemek mümkün, cihazın ağırlığı yalnızca 300 gram. Cihaz tasarımı ise iPad Mini’ye benziyor. Bu ince ve hafif tablet, Box’tan ömür boyu 25 GB ücretsiz bulut depolama hizmetiyle birlikte geliyor. Skype, Kingsoft Office, HP ePrint ve diğer birkaç kullanışlı uygulama, cihazda kurulu olarak kullanıcılara sunuluyor. HP, HP 8 adlı tabletiyle geçen yıl tanıttığı ve pek iyi yorumlar almayan HP Slate 7 tabletin yaralarını sarmaya çalışıyor. ABD’de 170 dolarlık etiket fiyatıyla satışa sunulan tabletin ülkemizde satılıp satılmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com