Kategoriler
Ne & Nasıl

HTC 10 İnterneti Paylaşıma Açma (Hotspot)

HTC 10 Modem Olarak Kullanma

Diğer Android akıllı telefonlarda olduğu gibi HTC 10 akıllı telefonda modem olarak kullanılabilir. Yani HTC 10 telefonunuzun internetini başka bir telefondan, tabletten yada bilgisayardan kullanılabilirsiniz. Yani telefonunuz bir modem görevi görür. Peki bu nasıl oluyor?

Sponsorlu Bağlantılar

HTC 10 Wi-Fi Hotspot Açma / Kapatma

Bu özelliğe Wi-Fi Hotspot özelliği denir ve HTC 10 telefonunuzu bir modem gibi kullanabilmek için bu özelliği açmanız gerekir. Bunun için;

1 – “Ayarlar > Daha > Mobil ağ paylaşımı” yolunu izleyip <em<“Taşınabilir Wi-Fi hotspot” yazısı karşısındaki kutucuğu açık hale getirin.

Böylece karşınıza güvenlik ayarlarını yapacağınız ekran gelecektir.

2 – Bu ekranda “Hotspot bir ad verin” bölümüne diğer cihazların göreceği adı yazın.

3 – Sonrasında “Şifre” bölümüne şifrenizi yazın.

4 – Ekranın en altındaki “İleri” butonuna dokunun.

5 – Sonrasında “Bitti” butonuna dokunun.

Böylece modemlerde olduğu gibi HTC 10 telefonumuzun wifi adını ve şifresini belirlemiş olduk. Buraya kadar olan işlemler ilk defa bu işi yapacaklar içindir. Sonrasında Wi-Fi Hotspot özelliğini aktif etmek için;

Sponsorlu Bağlantılar

A – “Ayarlar > Daha > Mobil ağ paylaşımı” yolunu izleyip <em<“Taşınabilir Wi-Fi hotspot” yazısı karşısındaki kutucuğu açık hale getirin.

İşiniz bittiğinde HTC 10 cihazınızda;

B – “Ayarlar > Daha > Mobil ağ paylaşımı” yolunu izleyip <em<“Taşınabilir Wi-Fi hotspot” yazısı karşısındaki kutucuğu kapalı hale getirin.

Hepsi bu kadar…

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com